İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Sıcak Termal Eldiven Kış Sıcak Eldiven bisiklet eldiveni Rüzgar Geçirmez Kış bisiklet eldiveni Erkekler Ve Kadınlar İçin Termal Motosiklet

₺153.93 ₺106.29
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ambalaj Listesi:

Ürün boyutu: boyut

Aydınlatma efektleri ve Kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

4.【Hava koşullarına dayanıklı ve Kar Geçirmez】 Kış bisiklet eldivenlerinin yüzeyi, eldivenleri ıslatmayacak su geçirmez kumaştan yapılmıştır, çünkü su sıçradıktan sonra su otomatik olarak yoğunlaşır ve kayar.

Adı: Kış bisiklet eldiveni

Palmiye genişliği: yaklaşık 13.5 cm / 5.31 in

Ürün malzemesi: polyester, pamuk

Daha fazla ürün detayına bakın

Eldiven aerodinamik kar, 360 derece üç boyutlu kesim prensibini benimser, hava direncini azaltır ve soğuk rüzgarın geri dökülmesini daha etkili bir şekilde önleyen ve sıcaklığı sıcak tutan tüyün tasarımını arttırır.

2.【Sürtünme Sağlayın】 Elin iç kısmındaki küçük kaymaz sırtlar sürtünme sağlar, el kaymasını azaltır ve güvenliği artırır.Kış sıcak Eldivenleri kaymaz.

1.【İyi Rüzgar geçirmez Etki】 Kış bisiklet eldiveni aerodinamik kar, 360 derece üç boyutlu kesim prensibini benimser, hava direncini azaltır ve etkili bir şekilde sıcak tutar ve sıcaklığı kilitler.

Not:

Ürün rengi: altın beyaz mavi kırmızı

Tanım:

Eldivenlerin toplam uzunluğu: yaklaşık 30.5 cm / 12.01 in

3.【Yumuşak ve Rahat】 Dış polyester malzeme, hava geçirmez.Bisiklete binmek, kayak yapmak ve onu giyerken eğlenmek.Termal Eldivenler, termal etkiyi iyileştirirken yumuşak ve rahat olan kadife ve pamukla kaplanmıştır.

5.【Birden Fazla Sahneye Uygulanabilir】 Erkek Termal Eldivenleri kayak, dağcılık, bisiklet, tırmanma gibi açık hava sporları için kullanılabilir, etc.In soğuk kış, sıcaklık sevginin en güzel ifadesidir!

Belirleme:

1 çift eldiven

Uygulanabilir sıcaklık: 0-eksi 30℃

Orta parmak uzunluğu: yaklaşık 9 cm/3.54 in

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Kadife
Model Numarası Termal eldivenler

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız