İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

RJ45 su geçirmez konnektör IP68 Su Geçirmez Korumalı Cat6 Ethernet LAN Kablosu Konektörü Ağ Kablosu Açık LAN Çoğaltıcı Adaptörü

₺80.44
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

RJ45 konektörü, basınca, darbeye, yüksek ve düşük sıcaklıklara dayanıklı, dayanıklı ve uzun süre kullanılabilen yüksek kaliteli malzemeler ve zarif işçilikle donatılmıştır.

CAT6 standardı 250 MHz'e kadar performans sağlar ve CAT5/CAT5E ile geriye dönük uyumluluktur.

IP68 sınıfı (su geçirmez ve toz geçirmez), açık havada kullanılabilir - RJ45 Ethernet bağlantınızı koruyun.Dış mekan tatil aydınlatma ekranları, IP güvenlik kameraları, endüstriyel uygulamalar ve diğer dijital cihazlar için çok uygundur.

İki RJ45 kablosunu birbirine bağlayarak doğrudan takılabilen korumalı bir RJ45 dişi-dişi konnektör.Standart modül fişine doğrudan bağlanın ve herhangi bir alete ihtiyaç duymadan hızlı kurulum elde edin, zamandan ve emekten tasarruf edin.

RJ45 Çoğaltıcı, RJ45 Su Geçirmez Konnektör IP68 Su Geçirmez Korumalı (STP) Cat5/5e / 6 Ethernet LAN Kablosu Konektörü Ağ Kablosu Çift Kafa Açık LAN Çoğaltıcı Adaptörü

Ürünün su geçirmez ve toz geçirmez seviyeleri ıp68'in gereksinimlerini karşılar standard.It ağ aksesuarlarının nemlenmesini ve kirlenmesini önleyebilir ve cihazların bağlanmasında kararlı bir rol oynayabilir.

IP68 su geçirmez RJ45 cat6 Gigabit korumalı dişi dişi su geçirmez Ethernet konektörü LAN konektörü

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı DIXSG'NİN
Tip Kablo Adaptörü

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız