İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

7 Parçalı Set Paslanmaz Çelik Kürek Dekorasyon Kazıyıcı Toplu Gri Kazıyıcı Toplu Gri Kürek Yüzey Yumuşatma alçıpan aracı

₺587.56 ₺305.55
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Rahat tutuş-Ergonomik kulplu 7 hafif mala, saatler sonra bile hoş sıva ve duvar kağıdının çıkarılmasını sağlar.Her spatula sapının pratik bir asma deliği vardır.

Malzeme: Paslanmaz çelik

Paket içeriği:

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

KOLAY SAKLAMA-Macun bıçağı spatula, aletinizi temizlemesi ve taşıması kolay, naylon oxford kumaştan yapılmış pratik bir katlanabilir saklama çantası ile birlikte gelir.2 Asılı delik ile, işinizi daha verimli hale getirmek için alet rafına kolayca asılabilir.Duvar kağıdı kazıyıcı tutacağı, kolay saklama ve kullanım için asılı bir deliğe sahiptir.

7 x Toplu gri kürek

Paket içeriği: Bu metal kazıyıcı seti, 1 inç/1,5 inç/2 inç/2,5 inç/3 inç/4 inç/5 inç boyutlarında 7 boya sıyırıcı içerir, farklı boyutlar farklı gereksinimleri karşılayabilir.Duvar kağıdı sıyırıcımızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Gösterildiği gibi renk

Yüksek kaliteli malzeme: Spatula aletimiz yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır ve paslanmayacaktır.Bu, dayanıklı bir boya kazıyıcı alet ve stressiz tamir işleri sağlar.

HERHANGİ bir iş projesi için mükemmel-Paslanmaz çelik macun bıçağı, duvar kağıdını, malaları ve duvarları kazımak, delikleri doldurmak, alçıpandaki çatlakları onarmak, malalar, yamalar, çıkartmalar ve tuğla, ahşap, taş, iç duvarlardan ve daha fazlasından boyayı çıkarmak için mükemmeldir .

Kaynak Anakara Çin
Kendin Yap Malzemeleri Döşeme

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız