İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

YENİ Aşık Avalon, A1366'yı 130'UNCU/sn ve 3250 Watt'lık bir güç tüketimi yaptı.çift kazı Asıc Blockchain Madencisi

₺298 410.64
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

25J / İNCİ, -5%~+5%@25℃

Hash Oranı

1. Ulaşım hakkında

Soğutma

Çalışma Sıcaklığı

Net Boyutlar

L271mm x G192mm x Y292mm

2 * 12050 FANI

3.Ambalaj hakkında

Yepyeni makineler, genellikle altı ay veya bir yıl süren resmi bir garantiyle birlikte gelir.

3250 W, -5%~+5%@Duvar Fişi

2. Satış sonrası servis hakkında

Net Ağırlık

-5℃~35℃

Yepyeni bir makine için, makinenin paketleme videosunu sizin için çekeceğiz, makinenin SN kodunu açıkça görebilir ve aldığınız makinenin bizden olduğundan emin olabilirsiniz.

Güç Verimliliği

Lütfen dikkat, lütfen doğrudan sipariş vermeyin, doğrudan satın alan müşteriler için teslimat ayarlamayacağız!Madencilik makinesi özel bir ürün olduğundan, fiyat ve envanter her gün değişiyor, bu nedenle en son teklifi almak için müşteri hizmetlerine danışmanız gerekiyor, teşekkür ederim!

13kg

Kullanılmış madenciler özellikle kırılgan olduğundan, radyatörlerin ve talaşların nakliye sırasında düşmesi özellikle kolaydır, ancak müşterilere 30 günlük ücretsiz onarım parçaları hizmeti sunuyoruz ve müşterilerin gidiş-dönüş ekspres teslimat ve gümrük vergilerinin maliyetini karşılaması gerekiyor.

Ürün bilgisi

Ödemeyi aldıktan sonra ikinci el makineler, sizin için teslimatı düzenlemeden önce makinenin bilgi işlem gücünün ve ısı yayma kapasitesinin standarda uygun olduğundan emin olmak için profesyonel personel tarafından test edilecektir.Ayrıca size makinenin bir test videosunu göndereceğiz.

Güç Tüketimi

130. / s, -3%~ + 3%

Makine kalitesi hakkında

Çin'de kendi nakliyeciniz varsa, lütfen bize bildirin ve makineyi nakliyeci deponuza göndereceğiz ve nakliyeciniz gönderiyi ayarlayacaktır.

Madenci çok kırılgandır, her paketi dikkatlice paketleriz, makineyi korumak için köpük, şişirilebilir membran, ahşap çerçeve gibi birçok şok emici malzeme hazırlarız.Bir seferde en az üç veya daha fazla miktar satın almanızı öneririz, çünkü o zaman paketin dışına ahşap bir çerçeve koyabiliriz ve ahşap çerçeve nakliye çarpışmaları nedeniyle hasarı en aza indirebilir!

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı Eriller'in

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız