İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Badminton raketi dizme makinesi Aracı Tenis Raketi dizme makinesi XM-AC021 Aracı Dönen Net Tüy Hattı Kelepçesi

₺1 254.98 ₺840.84
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:
  • Spor ve Eğlence
  • Sku: b78877
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • badminton raketi dizme makinesi aracı, tüy hattı kelepçesi, Tenis raketi, dönen ağ, XM-Ac021'in

2. Tozdan ve nemden uzak tutun, toz girişini ve teli nemli bir ortamda çekmekten kaçının.Pas ve toz birikmesi, aksesuarların ve aletlerin yaşlanmasının hızlanmasına neden olabilir.

1.Temiz tutun ve giydikten sonra özel bir alet kutusuna koyun.

4.Tel çapı: 12.2 mm

Özellikler:

Not: Paket bir taban içermez, lütfen sipariş vermeden önce dikkatli olun.

Ürün bakım önerileri:

5.Dönen tel kelepçe sapı ve düz anahtar temas parçaları, aşınmayı önlemek için düzenli olarak yağlama yağı ile yağlanabilir.

1.Name: Diş kelepçesi

3.Do aksesuarları su veya yağlı sıvı ile temizlemeyin.Su kolayca parçaların paslanmasına neden olur; yağlı maddeler temizlik maddesi olarak uygun değildir ve kolayca toz biriktirebilir.

3. DHL, FEDEX, TNT, UPS, ems'yi seçerseniz, uluslararası ekspres teslimatı düzenlemenize ve doğrudan adresinize teslim etmenize yardımcı olacağız (kapıdan kapıya servis)!Mallar kurye ile teslim edilirse, alıcının yalnızca varışta vergi ödemesi gerekir.

4.Saf alkol, basit temizlik aksesuarları için en iyi seçimdir.

Not:

1. Altın çelik kum kaplamalı iç diş kayışı

2.Modeli: XM-AC021

2. Ayarlanabilir döner tabla ile

3. Yüksek mukavemetli yatak, servis ömrünü uzatmak için ana gövdeye bağlanır.Tel klipsin ana gövdesi, tel klipsin yanal yer değiştirmesini etkili bir şekilde önlemek için sarılır; tel klipsin dahili kart yuvası tasarımı, tel klipsin uzunlamasına yer değiştirmesini iletişim ile önleyebilir; narin altın çelik kum kaplama.

3.Malzeme: Çelik alaşım

2. Parsel yerel gümrüklerinize ulaştığında, lütfen vergiyi ödeyin ve parseli alın.Biz herhangi bir gümrük vergileri veya ithalat vergileri.Gümrük alıcının nedenlerinden dolayı başarısız olursa ve mallar iade edilir veya imha edilirse, herhangi bir para iade etmeyeceğiz.

Badminton raketi dizme makinesi Aracı Tenis Raketi dizme makinesi XM-AC021 Aracı Dönen Net Tüy Hattı Kelepçesi

5. Çalışma saatlerimiz: 9: 00-18: 30 Pekin time.In bu arada, mesajınıza derhal cevap vereceğiz.Mola sırasında mesajınıza cevap veremeyebiliriz, lütfen anlayın.Biz 24 saat içinde size cevap verecektir.

1. "Satıcının nakliye yöntemini" seçerseniz, lütfen bu nakliye ücretinin yalnızca bazı ülkeler / bölgeler için geçerli olduğunu unutmayın, bu nedenle ödeme yaptıktan sonra lütfen bizimle iletişime geçin ve sizinle onaylayacağız.

4. İmzalamadan önce, iyi durumda olduğundan emin olmak için paketi kontrol etmeli ve ardından imzalamalısınız.Paket hasar görürse, lütfen bir fotoğraf çekin, ardından hemen nakliye şirketine şikayette bulunun, şikayet numarasını hatırlayın ve sonra benimle iletişime geçin, kesinlikle size yardımcı olacağız.

ürün bilgisi:

İsim Diş kelepçesi
Malzeme Çelik Alaşım
Tip net
Kalıp XM-Ac021'in
Kaynak Anakara Çin
Tel Çapı 12,2 mm

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız