İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

6 in 1 4K dok istasyonu RJ45 LAN Portu Tip-C Hızlı Şarj Buhar Güverte Anahtarı Anahtarı OLED ROG MÜTTEFİK Oyun Konsolu

₺1 008.46 ₺695.78
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

- Daha kararlı bir güç kaynağı için orijinali Steam Deck ve ROG Ally AC adaptörünü kullanmanızı öneririz.

- Buhar Güvertesi ve ROG Müttefikiniz yerleştirme istasyonuna bağlandığında, 4K çıkış elde etmek için masaüstü moduna girdikten sonra çözünürlüğünü ayarlamanız gerekir.

- PD şarj akımı cihaza bağlıdır.Tip-C PD hızlı şarj protokolünü desteklemeyen cihazlar, maks.şarj akımı 5V / 2a'dır.

-Birçok oyunun kendisi el modunda iyi adapte olmadığından, oyuna el modundan girerseniz 4K çözünürlüğünü ayarlayamayabilirsiniz.4K çıkışını tamamlamak için oyunu yeniden başlatmanızı ve istediğiniz oyunu masaüstü modunda açmanızı öneririz.

Tanım:

Bu çok fonksiyonlu dok istasyonu, 4K HDMI uyumlu çıkış, Ethernet bağlantı noktası, C Tipi PD hızlı şarj bağlantı noktası ve üç USB 3.0 veri bağlantı noktası ile donatılmış ROG Ally ve Steam Deck için özel olarak tasarlanmıştır.Cihazınız aynı anda şarj olurken TV'de video oyunları oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

-Sadece buhar güvertesi ve ROG müttefiki için değil, aynı zamanda OLED (baş aşağı) ve C tipi bağlantı noktasına sahip tabletler veya akıllı telefonlar için de uyumludur.

-USB-C dişi bağlantı noktası, veri aktarımı için değil, yalnızca PD şarjını destekler.PD şarj adaptörü dahil değildir.

4K@60Hz HDMI uyumlu 2.0 bağlantı noktası, oyun sayfasını Steam Deck ve ROG Müttefikinizden bir hdtv'ye veya monitöre yansıtmanıza olanak tanır, size daha net ve pürüzsüz bir görüntüleme deneyimi sunar ve oyunun daha büyük bir ekranda keyfini çıkarmanızı sağlar.

-1000Mbps RJ45 Ethernet bağlantı noktasına sahiptir.Gigabit Ethernet portu üzerinden (10/100/1000Mbps hızını destekleyen) internete daha anında ve istikrarlı bir şekilde erişin ve size kısa sürede 100G oyun getirin.Düşük ile online oyun oyna latency.No oyun sırasında daha fazla bağlantı kesilmesi.

- Lütfen kablo uzunluğu 2m/6.6 ft'den az olan HDMI uyumlu bir 2.0 kablosu veya daha yüksek standart sürüm (hariç) kullanın.

-Cep telefonu veya dizüstü bilgisayar cihazlarıyla kullanmak için lütfen OTG işlevinin desteklendiğinden ve ürünü kullanmadan önce açık olması gerektiğinden emin olun.Projeksiyon modu için cihazların USB C üzerinden "Ekran Çıkışını" desteklemesi gerekir.

-Buharlı güverte ve ROG Müttefikinizi yerleştirirken ve yüksek güçlü harici cihazları bağlamanız gerektiğinde, lütfen PD şarj cihazınızı yeterli güç sağlamak için yerleştirme istasyonuna bağladığınızdan emin olun. (buhar Güvertesi / ROG Müttefiki ve yerleştirme istasyonu, yüksek güçlü harici cihazlara kendi başlarına güç sağlayamaz).

-HDMI uyumlu DisplayPort kablolarını veya adaptörünü kullanmayın.

- Hafif, kompakt ve taşınabilir.Paket boyutu tasarımı, hareket halindeyken almanızı sağlar, ev, ofis, iş gezisi veya gittiğiniz her yer için idealdir.

Tip-C şarj portu, 100W PD hızlı şarjı destekler.Daha kararlı bir güç kaynağı için orijinali Steam Deck ve ROG Ally AC adaptörünü kullanmanızı öneririz (maks.buhar Güvertesinin şarj hızı 45W'DİR).

6 in 1 4K dok istasyonu RJ45 LAN Portu Tip-C Hızlı Şarj Buhar Güverte Anahtarı Anahtarı OLED ROG MÜTTEFİK Oyun Konsolu

-Ekstra üç USB3. 0 veri bağlantı noktası, kablolu gamepad denetleyicisini, klavyeyi, denetleyici adaptörlerini vb. Bağlamanızı sağlar.

not:

Marka Adı FARAJİAJ'IN
Kaynak Anakara Çin
Aksesuar Türü Yedek Kabuk
Uyumlu Marka / Model Hiçbiri

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız