İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Elektrikli Ayak Zımpara Ayak Dosya Topuklu Taşlama Pedikür Araçları Profesyonel Ayak Bakımı Aracı Ölü Sert Cilt Nasır Sökücü

₺4 192.22 ₺2 221.78
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Özellikler

[Su geçirmez ve LED Aydınlatma] Üst düzey su geçirmez tasarım, bu ayak ölü deri temizleyicisinin temizlenmesini kolaylaştırır.Kullanımdan sonra akan su altında hızla durulanabilir.Sökücü ayrıca LED aydınlatma işlevine de sahiptir.Alet kullanımda olduğunda, LED ışığı yanar, böylece gündüz veya gece olursa olsun ölü cildin çıkarılmasını açıkça görebilirsiniz.

[Görünür Pil Kapasitesi ve 3 Çıkarılabilir Silindir Kafası] Cilt bakım cihazı kullanımda olduğunda, LED ekran kalan gücü gösterecektir, bu da şarj etmenizi hatırlatmak için uygundur time.In ek olarak, kaba, normal ve ince olmak üzere 3 farklı silindir kafası spesifikasyonu ile donatılmıştır.Nasırlarınıza göre uygun bir spesifikasyona sahip bir silindir kafası seçebilirsiniz.Silindir kafasının yanındaki düğmeye basarak silindir kafasını kolayca çıkarabilir ve değiştirebilirsiniz.

[Şarj Edilebilir Elektrikli Pedikür Cihazı ve 2 Hız] Bu nasır sökücü şarj edilebilir kullanım içindir.Bir şarj kablosu ile donatılmıştır, usb'nizi bağladıktan sonra şarj etmeye başlayabilirsiniz, pilin bitmesi konusunda endişelenmenize gerek yoktur.Ve 2 hıza sahiptir, güç düğmesine basarak geçiş yapabilirsiniz.

[18 in 1 Ayak Nasır Sökücü Seti] Mükemmel bir ayak derisi seti care.It 3 çeşit silindir kafasının yanı sıra şarj cihazı, fırça ve diğer aksesuarları içerir.Komple bir takım elbise seti, ayak bakımınız için profesyonel yardım sağlar.

[Dayanıklı ve Taşıması Kolay] Bu ayak nasır sökücünün gövdesi, sağlam ve dayanıklı olan ABS malzemeden yapılmıştır. durable.It günlük pul pul dökülmenizi geciktirmeden, seyahat ederken veya iş gezilerinizde taşıması kolay, çok hafif ve kullanışlı değildir care.In özele ekleme kullanımı, müşterilere hizmet vermek için salonlar ve masaj dükkanları için de çok uygundur.

Pil Kapasitesi 1200 mAh
Model Numarası HD46'NIN sohbeti
Güç tipi Şarj Edilebilir / Elektrikli Her ikisi de Çalışır
Kaynak Anakara Çin
Şarj süresi 2.5 saat
İsim Elektrikli Ayak Taşlama Cihazı
Gerilim Global Universal(100-240V)
Marka Adı DUTRIEUX
Kullanım Süresi 160 Dakika
Malzeme Abs
Boyut 19.5*14*5.5cm
Piller Dahil Evet

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız