İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Oyun Konsolu Koruyucu Kapak PC Şeffaf İnce Gamepad Kabuk Durumda Ekran Koruyucu İle Anahtarı

₺225.11 ₺117.09
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Belirleme:

1 x Ekran Koruyucu

2. [Yerleştirilebilir Kasa] Kasa, yerleştirme istasyonuna yerleştirmeye izin verir ve konsolun sert kasası yerleştirme istasyonuna yerleştirilebilir, böylece kasayı sık sık açıp kapatmanız gerekmez.

4. [Kurulumu Kolay] Koruyucu kılıfın bölünmüş bir tasarımla takılması ve çıkarılması kolaydır, böylece konsolun korumasını çıkarmadan kavrama tutamağını kolayca çıkarabilirsiniz.Tüm kesikler, tüm bağlantı noktalarına ve düğmelere kolay erişim sağlar.

Malzeme: PC

7. [Doğruluk Kesme] Uyumlu bir for Anahtarını taktığınızda güç düğmesini veya seçme düğmesini de kolayca çalıştırabilirsiniz.Cihaz, kapak ile tabana monte edilmiştir.Kasayı çıkarmanıza gerek yoktur, bölünmüş bir tasarıma sahip olan for Con ile uyumludur.

Özellik: 1. [Tam Koruma] Bu Anahtar uyumlu kılıf, cihazınızı günlük damlalardan, çarpmalardan, çiziklerden, tozdan ve parmak izlerinden mükemmel şekilde koruyan ana konsol, kavrama ve ekran için tam koruma sağlar.

Öğe türü: anahtar kutusu için

Renk: Şeffaf

anahtar kutusu için 1 x

2 x Kulp Kılıfı

1 x Temizlik Bezi

5. [Ultra Net İnce Tasarım] Bu for Switch uyumlu şeffaf kasa gövdesi, for Switch'in orijinal görünümünü daha iyi sergilemek için orijinal renkleri ve tasarımı sergiliyor ve geliştiriyor.İnce ve hafif.Elinde tutmak kolay.

Paket Listesi:

Oyun Konsolu Koruyucu Kapak PC Şeffaf İnce Gamepad Kabuk Durumda Ekran Koruyucu İle Anahtarı

2 x Kulp Kılıfı Ön Kapak

3. [Uzatılmış Ömür] Konsol kasası, for'un ömrü boyunca maksimum koruma sağlar Switch.It şok ve titreşimi işleyebilir ve for Anahtarını kazara düşmelere karşı büyük ölçüde korur.İçin mükemmel dock.No for Anahtarı yuvadayken kapağı çıkarmanız gerekir.

6. [Şık Tasarım] Koruyucu kapak, sade ve zarif, yıldız ışığı unsurlarına sahip şeffaf bir cam kasa ile birlikte gelir.Bu PC kasası hafiftir ve iyi hissettirir touch.It kaymaz, dayanıklıdır, rahat bir tutuş sağlar ve sürekli tutulabilir ve çalınabilir.

Uygulanabilir: Anahtarı için

Not: 1. Cam ekran koruyucusu daha kalınsa, kasa ile uyumlu olmayabilir base.So orta kalınlıkta bir koruyucu film kullanmanızı öneririz. 2. Oyun oynarken rahat bir tutuş veya direksiyon simidi elde etmek için lütfen koruyucu kılıfı çıkarın. 3. Anahtarınızın arkasında bir etiket varsa, yapışmayabilir, koruyucu kapağımızı kullanmadan önce çıkarmanız gerekir. 4. Anahtarlar için bazıları sıkıdır, bu nedenle kasa tabana sığmaz.Ancak rıhtımınıza zarar vermez.

Uyumlu Marka / Model Nintendo
Marka Adı GENÇLİK DÜŞÜNCESİ
Kaynak Anakara Çin
Uyumlu Nintendo Modeli NİNTENDO anahtarı

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız