İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Oyun Mekanik Klavye Işıldayan Mekanik Klavye PC Oyunları İçin 94 Tuşları Kompakt Mekanik Ped Klavye Ev İnternet İçin

₺739.56 ₺266.20
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Malzeme: ABS

1.Geliştirilmiş Oyun Deneyimi: Mekanik klavyemizdeki her tuş, kararlı ve hızlı tetik tepkisi sağlayan bağımsız bir anahtara sahiptir.Bu, size ideal rekabet avantajı sağlayarak hassas ve verimli bir oyun deneyimi sağlar.

Ürün boyutu: yaklaşık 39.5*15.3*3.3 cm/15.55*6.02*1.3 inç

2.Aydınlık tasarım: Özelleştirilebilir ışık efektleriyle arkadan aydınlatmalı düğmelere sahip bu mekanik klavye ile oyun deneyiminizi geliştirin.Işık fonksiyonu ile farklı ışık modları ve renkler arasından seçim yaparak renkli bir oyun atmosferi yaratabilirsiniz.

Gösterildiği gibi renk

Ambalaj ağırlığı: yaklaşık 700g

Ürün Adı: Oyun Klavyesi

Ambalaj Listesi:

Mekanik oyun klavyemizle oyun deneyiminizi yükseltin!Her düğme için ayrı anahtarlara sahip, geliştirilmiş dayanıklılık ve kararlılıkla oyun sınıfı performansın keyfini çıkarın.İnsancıllaştırılmış tasarım, saatlerce rahat bir oyun deneyimi sağlar.

Paket boyutu: yaklaşık 41.5*19.3*4.5 cm/16.34*7.6*1.77 inç

Özellik: E-spor oyun klavyesi

Daha fazla ürün detayına bakın

3.Olağanüstü Oyun Deneyimi: Yüksek performans ve olağanüstü tepki süresine sahip bu mekanik klavye ile oyun sahnenizi yükseltin.Hassasiyet, oyun sınıfı N-Bond şok olmayan teknolojinin anahtarıdır ve birden fazla siparişi en yüksek doğrulukla girmenize olanak tanır.

4.Artan Verimlilik: Mekanik klavyemizle kesintisiz oyun sahnesinde kendinizi şımartın.Sağlam yapısı ve üstün kaliteli malzemeleri, gecikmesiz oyunun keyfini çıkarmanızı sağlayarak mükemmel dayanıklılık ve stabilite sağlar.

Net ağırlık: yaklaşık 500g

Hatırlatma: Boyut elle ölçülür, gerçek olandan hafif bir sapma vardır

1 adet x aydınlık oyun klavyesi

5.Multimedya Kısayol Tuşları: Oyun mekanik klavyemizle oyununuzda devrim yaratın.Parlak sıçramaya dayanıklı tasarımıyla, ses ve ses seviyesini kontrol etmek için multimedya kısayollarını hızla çalıştırın.İnsanlaşmış tasarımı, sıçrayan suya ve toza karşı etkili koruma sağlar.Konfor için ayarlanabilir arka ışık parlaklığının keyfini çıkarın.

Bilek Desteği No
Tarz Çok fonksiyonlu Klavye
Marka Adı viugreum
Paket Evet
Klavye Standardı 94 Tuşları
Çalışma tarzı zar
Uygulama tablet
Tuş takımı malzemesi ABS Plastik
Tip KABLOLU
Dil İngilizce
Arka ışık türü ÇOK RENKLİ
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız