İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Pantolon Askıları Klipsli Etek Askıları Yerden Tasarruf için 100 Paket Metal Pantolon Klipsi Askıları

₺1 223.73 ₺954.45
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Her pantolon askısı, sıkı, kaymaz bir tutuş için 2 paslanmaz çelik kauçuk kaplı pantolon klipsine sahiptir.Ayarlanabilir klips genişlikleri, farklı boyut ve stillerdeki giysileri barındırır.

Malzeme: demir

Paket içeriği:

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

renk: Gümüş + siyah

klipsli 100 x askı

Bu kullanışlı tutam kavrama pantolon askıları ile kıyafetlerinizi temiz, düzenli ve kırışıksız tutun.Pantolon, pantolon, etek ve diğer kıyafetleri asmak için mükemmeldir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

boyut: 30cm

Klipsli askılarımız evde etekleri, pantolonları, şortları ve askısız üstleri veya elbiseleri kırışıksız tutmak için kullanılabilir!Kırışmayı önlemek için giysiler için bu şeffaf plastik askılarla kıyafetleri ve hatta eşarp gibi aksesuarları dolabınıza düzgün bir şekilde asın.Bu klipsli askılarla kıyafet mağazanızda akıllı bir ekran oluşturun veya üstün organizasyon için çamaşır gününde kullanın!

Giysilerin zarar görmesini veya cildin yaralanmasını önlemek için katmanlı etek askılarındaki açıkta kalan kenarların üzerine kauçuk saplar sabitlenmiştir.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız