İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

L Arginin, Premium Kas Desteği Azot Güçlendirici, Gücü ve Enerjiyi Artırın, Daha Sıkı Çalışın, Nitrik Oksit Takviyesi

₺1 025.24 ₺584.48
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Bu öğe hakkında

KAS büyümesini ve iyileşmesini destekleyin: Erkekler için Nitrik Oksit Takviyesi, normal antrenmanlardan sonra kas büyümesini ve iyileşmesini desteklemeye yardımcı olmak için L-Sitrülin ve L-Arginin ile özel olarak formüle edilmiştir.

Egzersiz üretimini artırın: Nitrik Oksit, antrenman öncesi hazırlıktan güçlü bir "pompa" sağlamaya ve hızlı iyileşmeye kadar antrenmanları desteklemeye yardımcı olur.

Nitrik Oksit Takviyesi: Birinci Sınıf Nitrik Oksit Takviyemiz Şunları İçerir:L-Arginin, Niasin, Kalsiyum, L-Arginin Akg 2: 1 Özü, L-Sitrülin Malat Özü ve Beta-Alanin; Bu ekstra bileşenler süper şarjlı kas pompaları sağlar.

HERKES için UYGUNDUR: Nitrik Oksit Kapsüller, her yaştan kadın ve erkek için kan dolaşımını, yağsız kas büyümesini ve hızlı iyileşmeyi desteklemek üzere optimize edilmiş doğal bir formüldür.

ABD'de şişelenmiş: Nitrik Oksit Arginin takviyemizin her şişesi, sıkı cGMP yönergelerine uygun olarak ABD'de formüle edilir ve şişelenir; kalite ve saflık açısından denetlenen üçüncü taraf laboratuvarı

Raf Ömrü 3 Yıl
Marka Adı Hayırname_null
Cinsiyet ERKEKLER
Ürün Özellikleri 30/60/120 Kapsül
Bölüm Adı Yetişkin
Şarj Ünitesi Şişeler
Paketleme Şişe
Malzemeler Sitrülin Malat
Kaynak ABD (Menşei)
Kullanım ve Dozaj günde iki kez 1-2 kapsül

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız