İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Taşınabilir olta Makarası Biriktirme Sistemi Makinesi Biriktirme Hattı YENİ 2023 Varış İstasyonu Sarıcı Hattı Yeni Yükleyici E3G5

₺415.11 ₺236.68
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Renk: siyah

Adı:Balıkçılık makara sarıcı

Kullanımı kolay: Hattı makaradan balıkçılık makarasına hızlı ve kolay bir şekilde aktarır.Kablo, başka yardımcılara veya eşyalara ihtiyaç duymadan makara üzerindeki makaranın etrafına sarılabilir.

paket listesi:

HEDİYE HEDİYE: İster balıkçılığa yeni başlayan ister hevesli bir balıkçı olun, bu olta sarıcı seven herkes için bir zorunluluktur fishing.It babanızın, kocanızın veya oğlunuzun seveceği harika bir zaman tasarrufu.Babalar Günü için bu harika olta / olta sarıcı hediyesini kaçırmayın.

Tanım:

Özellikler:

YÜKSEK KALİTELİ malzeme:Bu balıkçılık makara sarıcı, kullanımı kolay, güçlü ve dayanıklı ve kullanımı kolay, yüksek kaliteli karbon fiber/PVC'den yapılmıştır. carry.It her balıkçının ihtiyacı olan harika bir olta takımı ve ekipman parçası.

Ayarlanabilir gevşeklik:Bu sarıcı baitcasting makaraları, spin makaraları ve sürükle için uygundur reels.It tamamen ayarlanabilir ve birden fazla makarada ayarlanabilir makara gerginliğini koruyabilir.

1 * balıkçılık makara sarıcı (balıkçılık reel ve hat dahil değildir)

Sevgili alıcı, mağazamıza hoşgeldiniz.Ürünlerimizin kalitesini garanti ediyoruz.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

Malzeme: karbon fiber / PVC

B:26 * 12 cm/10.24 * 4.72 inç

GENİŞ uygulama: Evde, kayıkta veya teknede olsanız da, bu olta sarıcı taşınabilir ve kullanımı kolaydır.Nereye giderseniz gidin yanınızda götürebilirsiniz ve arabanızdayken her zaman ona ulaşabilirsiniz.Bu siparişin bir balıkçılık makarası veya olta içermediğini lütfen unutmayın.Bu tüm balıkçılar için bir zorunluluktur!

Boyutu: Bir: Uzunluk 47 cm / 18.5 inç

Tip olta sarıcı
Kaynak Anakara Çin
Mıknatıs Balıkçılığı No

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız