İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Ön Bisiklet Çantası Bisiklet İçin Büyük Kapasiteli Bisiklet Kılıfı Paketi Bisiklet Çantası Bisiklet Aksesuarları Dağ Bisikletleri Yol Bisikletleri Kir

₺233.40 ₺116.70
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

2.【Fonksiyonel ve Etkili】: Su geçirmez bisiklet şasisi Çantası, çift sürgü ve kauçuk su geçirmez fermuarlarla tasarlanmıştır ve daha iyi sızdırmazlık için keseyi fermuarlamanıza olanak tanır.

Sabit Yöntemler: Sihirli Bantlar

1 adet * Bisiklet Ön Çerçeve Çanta

Ürün Boyutu: yaklaşık 350 * 150 * 50mm / 13.78*5.91*1.97 inç

Fermuar: Kauçuk su geçirmez fermuar

Özellikler:

Bisiklet için Ön Bisiklet Çantası, cep telefonunu, kartları, anahtarları, kulaklıkları, USB kablolarını vb. Tutmak için büyük bir kapasiteye sahiptir, bisiklet için farklı ihtiyaçlarınızı karşılar ve çoğu bisiklete kolay montaj için kesilebilen sihirli bantlara sahiptir.

Ürün Malzemesi: PU + EVA

Kullanır: Yük bazı küçük öğeler veya onarım araçları

5.【Harika Hediye Seçeneği】: Ön Şasi Çantası Bisiklet, eşiniz, eşiniz, erkek arkadaşınız, kız arkadaşınız, arkadaşlarınız, iş arkadaşlarınız vb.Dahil olmak üzere bisiklet sürmekten hoşlanan herkes için ideal bir hediyedir.

Notlar:

Ürün Adı: Bisiklet üçgen Çanta

Daha fazla ürün detayına bakın

İç bölme: Örgü çanta ve bölme

4.【Büyük Kapasiteli Tasarım】: Büyük depolama kapasiteli bir tasarım kullanır, dağ bisikleti için şasi çantası, çantayı günlük bisiklet için rahatça kullanmanızı sağlar.

Tanım:

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

3.【Kolaylıkla Monte Edin】: Farklı bisiklet çerçevelerine monte edilmesi kolay, Bisiklet için Ön Bisiklet Çantası, ihtiyacınız olan boyuta kolayca kesilebilen kendinden yapışkanlı sihirli bantlarla tasarlanmıştır.

1.【Makul Bölme Tasarımı】: Bisiklet Ön şasi çantası, iç mekanın makul kullanımı için bölmelerle tasarlanmıştır, sürüş sırasında öğelerin karşılıklı çarpışmasını ve sürtünmesini önler.

Ambalaj Listesi:

1. Aydınlatma efektleri ve fotoğraflama açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız