İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Çanta Kanca Araba Arka Kanca Depolama Tutucu Çanta Çanta 360 Derece Dönebilen Araba Koltuğu Kanca Plastik Saklama Tutucu

₺945.19 ₺472.60
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

araba için 1 x Çanta Kancası

2.Güvenli ve Çevre dostu: Çevre dostu ABS malzemeden yapılmış, araba için bu kafalık kancaları zararlı maddeler içermez veya kendine özgü bir koku yaymaz.Ayrıca dayanıklıdırlar ve ağır yüklere dayanabilirler.

1. Malzeme: havacılık alaşım + abs

1.Organize ve Kullanışlı: Araba için Çanta Kancamızla, eşyalarınızı arabaya kolayca asabilir ve düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz manner.No koltuklarda veya yerde daha fazla karışıklık veya dağınıklık.Çantalar, şemsiyeler, çantalar ve market çantaları dahil olmak üzere çeşitli eşyalar için kullanabilirsiniz.

1. Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farkına varmak:

2. Boyutlar: 114 * 35 * 35mm/4.49*1.38*1.38 inç

Mermi Noktaları:

5.Basit ve kullanışlı kurulum: Araba Kafalık Kancasını koltuğun arkasına sabitlemek için hiçbir alete gerek yoktur.Sadece hafif bir toka ve sen done.It kullanılmadığı zaman sökülmesi de kolaydır.

3.Esnek açı: Araba çanta kancası, yuvarlatılmış detaylara ve 360 derece dönebilen bir açıya sahiptir, bu da onu needed.It koltuğun güzelliğini ve konforunu etkilemez ve çantanızı ulaşılabilecek bir yerde tutar.

Bu araba çantasıyla arabanızı düzenli ve düzenli tutun hook.It çantalar, şemsiyeler, çantalar ve marketler dahil olmak üzere çeşitli eşyaları tutabilir bags.It zararlı maddeler içermez ve kullanımı güvenlidir.Açı, tercihlerinize uyacak şekilde gerektiği gibi serbestçe döndürülebilir.Kanca, deforme edilmesi kolay olmayan dayanıklı malzemeden yapılmıştır veya break.It koltuğun arkasına kolayca ve güvenli bir şekilde sabitlenebilir.

Ambalaj listesi:

Özellikler:

3. Uygulanabilir modeller: kafalık araçtan çıkarılabilir

Tanım:

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

4.Esneme direnci: Araba çantası kancalarımız kırılmadan veya deforme olmadan 20 kata kadar ağırlığa dayanabilir, böylece çantanızı güvenli ve rahat bir şekilde asabilirsiniz.

Malzeme Havacılık alaşım + abs
Kaynak Anakara Çin
Boyut 114x35x35mm

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız