İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

ADT-Lınk R43SG-TB3 PCIe x16 PCI-e x16 to TB3 Uzatma Kablosu PCI-Express Kabloları eGPU Adaptörü

₺3 945.31
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Not:

1.Profesyonel kullanım şiddetle tavsiye edilir.Bu öğe kullanım kılavuzunu içermez ve teknik desteği desteklemiyoruz, lütfen sipariş vermeden önce dikkate alın.

1, NVME katı hal diski arayüzlü dizüstü bilgisayar veya ana bilgisayar, çıkarılabilir dizüstü bilgisayar kabloya bağlanacak, harici cihaz çıkarılabilir, ana cihazı sökmeye gerek yoktur.

2.Systemsupport: Yalnızca Win10 ve GTX1060ti sonraki sürümünü destekler.

Ürün adı: PCIe x16-TB3 uzatma kablosu

Ürün modeli: DOCK-TB3

Grafik kartı uyumluluğu: 2015'ten sonra gönderilen yeni grafik kartları için destek (2014'ten önce gönderilen eski grafik kartları desteklenmez)

2, NUC ev sahibi (kare NUC, kafatası geçidi, Pluto geçidi, vb.) yumuşak yönlendirme için harici aktarım grafik kartı veya gigabit ağ kartı, ağ kartı DC güç kaynağı ile güçlendirilebilir.

Aktarım hızı: PCIe3. 0 x4, 32G / bps (Maks.)

Uygulama: MBK / ITX / STX / Dizüstü bilgisayar için eGPU

3, DC güç kaynağı güç zorunda kalır, kapatma hala harici ekipmana güç verecektir, DC 120W maksimum güç kaynağını destekleyebilir, lütfen harici ekipmanın güç tüketimine dikkat edin.

3, Thunderbolt 3 (C Tipi değil) ile dizüstü bilgisayar cihazları (MAC), Thunderbolt 3 veya Thunderbolt 4'ün sabit disk kutusunun köprü yolunu kullanarak harici cihazlara birleştirilebilir. Thunderbolt 3 veya Thunderbolt 4'ün uyumluluğu yüksektir ve kullanımı kolaydır.

Tavsiye kullanımı:

4, Harici grafik kartı harici ekrana tercih edilir ve dahili ekran cpu'nun işlem modu ile sınırlandırılabilir ve bu da büyük loss.At mevcut, 10 nesil CPU'lar PCIE kanalına ve Thunderbolt arayüzüne daha dosttur ve dahili ekran önemli bir performansa sahiptir.

Anakart uyumluluğu: ITX / STX anakart, MBK, sadece M. 2 NVMe arayüzünü destekler M. 2 SATA arayüzünü desteklemez, M. 2 WiFi arayüzünü desteklemez, M. 2 WWAN arayüzünü desteklemez

Tel uzunluğu: 25 cm, 50 cm

Uyumlu Thunderbolt 3 Dizüstü Harici Grafik Kartı OLUŞTURUR eGPU Standı PCIe3.0 x4 Yükseltici Kablo Win10 GTX 1060ti + Grafik

(1) Soru-Cevap: Kablo uzunluğu Açıklaması?

Güç Açıklaması: Güç kaynağını destekleyen model DELL 12V/18A/220W güç kaynağı veya standart ATX güç kaynağıdır.Lütfen gücü ayrı olarak hazırlayın veya satın alın.

Tip PCI-E Yükseltici
Kaynak Anakara Çin
Paket No
Marka Adı ADT-Bağlantı
Model Numarası RIHTIM-TB3
Ürün Durumu stok, mevcut

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız