İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

IGBT Voltaj Kapasitesi Transistör Test Cihazı Diyot MOS Triyot LED Voltaj Kapasitesi Test Aracı Dayanıklı voltmetre

₺3 925.63 ₺1 962.72
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Test hedefi: elektronik bileşenlerin arıza gerilimi değeri

Şarj akımı: Maks.550mA

6. Geniş uygulama yelpazesi: alet, MOS, triyot, IGBT, diyot, Zener diyot, diyot köprüsü maksimum voltaj kapasitesi testi, kapasitör ve reosta voltaj doğrulaması, LED arka ışık ve lamba kartı testi vb.Alanlarda yaygın olarak kullanılabilir.

3. Sadece LED'leri ve Zener diyotları test ederken, çıkış akımı maksimum değere ayarlanabilir ve diğer bileşenleri test etmek için, bileşenlere zarar vermemek için çıkış akımı minimum değere ayarlanabilir

2. Kırmızı yüksek voltajlı başlat düğmesine basıldığında çıkış voltajı yoksa, lityum pil voltajının 3,1 V'den düşük olması ve test cihazının açılamaması ve zamanında şarj edilmesi gerekir.

Ürün parametreleri:

Giriş: 5 V 1A

2. Çıkış akımı 0.25 ~ 3.4 mah'dir, akımı büyütmek için voltaj ayar düğmesini saat yönünde çevirebilir ve akımı küçültmek için saat yönünün tersine çevirebilirsiniz.

Paketleme ve liste:

5. Tip-C arayüzü üzerinden zamanında şarj edilebilen güç kaynağı için dahili 660mAh yüksek kapasiteli lityum pil.

Çıkış akımı: 0.2-3.8 mA

Güç kaynağı: dahili lityum pil 500 mah

1. 450V/220UF gibi yüksek voltajlı büyük elektrolitik kapasitörleri test etmek için kullanmayın.2200UF/35V gibi düşük voltajlı kapasitörleri test etmek mümkündür.

Ürün satış noktaları ve özellikleri:

3. MOS tüplerini, transistörleri ve Zener diyotlarını test ederken, akımın minimum 0,25 mA ölçeğine ayarlanması önerilir.LED arka ışık panellerini test ederken, akımın maksimum 3,4 mAh ölçeğine ayarlanması önerilir.

Şarj portu: TİP-C

Uygulanabilir bileşenler: MOS tüp / IGBT / transistör / diyot / elektrolitik kondansatör / LED / MOV / tek yönlü tristör / doğrultucu köprü

1. Çıkış voltajı DC 110 ~ 2600V'DİR. Voltajı artırmak için voltaj ayar düğmesini saat yönünde çevirebilir ve voltajı azaltmak için saat yönünün tersine çevirebilirsiniz.

Pil kapasitesi: 3.7 V 600 mAh

Yüksek yapılandırma: konak * 1 + manuel * 1 + metre kalem*1 + LCR testi klip*1

4. Taşınabilir boyut: Bu aletin küçük boyutu günlük kullanım için çok uygundur, çok fazla depolama alanı kaplamadan alet çantasında taşıyabilirsiniz.

Farkına varmak:

Çıkış gerilimi: 120-2700 V

Kağıt paketi

Standart yapılandırma: ev sahibi * 1 + manuel*1 + test kurşun*1

Marka Adı okkik
İletişim yöntemi Diğer
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız