İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kanca Kapakları Katı Kalamar Kanca Koruyucu D-ring Toka İle Askıya Alınabilir olta takımı Kalamar Cazibesi Kapak Kalamar Jig Kanca Toplama

₺9.84 ₺6.94
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

3.Taşıması kolay: Bir D-ring toka tasarımı ile, balıkçılık cazibesi kapakları taşımak için taşınabilir.Dahası, hafifliği çantanıza koymanız için ekstra bir yük oluşturmaz.

Elinizi kancadan veya yakalanmaktan koruyun.

Kalamar Kanca Kapağı*1

Bir şeyle karışan kancaları koruyun.

5.Geniş Uygulama: Kanca kapakları okyanus tekne balıkçılığı, okyanus kaya balıkçılığı, okyanus plaj balıkçılığı, göller, nehirler, rezervler, göletler ve akarsular için mükemmeldir.

4.Zarif hediye: Kalamar kancası kapağı doğum günleri ve Noel günü için mükemmel hediyeler olacaktır.Balıkçılık alanları ve balık tutmayı seven insanlar için mükemmel bir seçim.

Daha fazla ürün detayına bakın

Açıklamalar:

Ürün boyutu: 25 * 50mm/0.98 * 1.97 in

D-ring toka tasarımı, balıkçılık cazibesi kapaklarını kolaylıkla hareket ettirmenizi sağlar.

Ürün rengi: rastgele

2.Olta Takımlarını Koruyun: Olta kancası kapakları, kancaların başka şeylerle karışmasını önler ve ellerinizi kancaya takılmaktan veya takılmaktan korur ve diğer olta takımlarını korur.

Ürün Listesi:

1.PP Malzeme: PP malzemeden üretilen yem kapağı aşınmaya dayanıklı, korozyona dayanıklı, dayanıklı, güvenli ve kolay değildir damage.It uzun süre kullanılabilir.

Ürün malzemesi: PP

Özellikler:

Malzeme koruyucu kılıf
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız