İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Ali Kraliçe Saç Brezilyalı Doğal Dalga Ham Bakire Saç 3/4 Adet insan saçı örgüsü Demetleri Doğal Renk 10-30 inç %100 % İnsan Saçı

₺3 167.74 ₺1 552.24
( 4 Müşteri yorumları )
Renk:

Ekspres Şirket Posta kutusu / APO ile herhangi bir Adresi Kabul etmez.ve alıcı tarafından ödenmesi gerekiyor, bu bizim kontrolümüz dışında, anlayabileceğinizi umuyoruz.

Teslim Süresi: DHL/FEDEX tarafından yaklaşık 2-5 gün

Geniş dişli tarak kullanın saçınızı nazikçe fırçalayın.kıvırcık saç pls tarafından saç pürüzsüz hand.Do saçları kökten uca, uçlardan başlayarak fırçalamayın, taraklayın ve sonra ortadan, sonra nihayet üstten gidin.

Saçımı nasıl yıkarım?

Saç Rengi: Doğal Siyah Renk, Boyalı ve Ağartılmış olabilir.

Gümrük Vergisi:

Saç Uzunluğu: 10 "~ 30"

Saç Atkım Neden Karışıyor?

Ürün Adı: Brezilyalı Doğal Dalga işlenmemiş insan saçı

Saç Atkım Neden Dökülüyor?

Bu %100 insan bakire saçı olduğundan, saç hala aynı yönde hizalanmış tam tırnak etlerine sahiptir.Düz saçları farklı kıvrılma düzenleri haline getirdikten sonra, her saç telindeki tırnak etleri artık yan yana yatmıyor, yukarı ve ileri gidiyor olabilir, bu yüzden bazen parmaklarınızı saçtan geçirmenin çok kolay olmadığını hissedeceksiniz. ve bunun nedeni basitçe bir saç stili var ve tırnak etleri parmaklarınızı durduruyor çünkü tepki verebileceklerinden parmaklarınız bir tür istilacı.Saçlar çok kuru olduğu ve çok fazla toz ve başka şeyler topladığı için karışabilir, bu sırada şampuanla yıkamamayı unutmayın çünkü bu onu daha da kötüleştirecektir.Temiz ılık suyla yıkayın ve bir süre derinlemesine şartlandırın, daha iyi ve daha iyi olacak!

Evet, elbette kendi tarzınız olarak boyanabilir,kıvrılabilir,düzleştirilebilir,ütülenebilir ve ağartılabilir. (PS: Pls 150 C'yi aşmayın, aksi takdirde saçlar yok olur.)

Saç Malzeme: Yüksek Kaliteli insan saç Atkı

Ham Bakire Doğal Dalga Saç Detayı

Nakliye Yöntemi:

Fabrika işçileri saç parçalarını bir demet halinde diktikten sonra atkıya takılmayan bazı kısa parçalar olabilir, bu yüzden ilk taradığınızda veya yıkadığınızda söner.Bu dökülmüyor, onları tara ve iyi olacak.Atkılar, olası dökülmeyi önlemek için çift çekilmiş makine atkısıdır, kurulumunuz için saç hacmini ayarlamak için atkıyı kesmeniz gerekiyorsa, pls atkıların kenarlarını kapattığınızdan emin olun, böylece dökülmez.Ve saçları asla çok fazla kuvvetle yıkamayın veya taramayın, bakire saçtır,ona bakmak için sevginizden daha fazlasına ihtiyacı vardır, yoksa kopar.

Saçlar çok kuru olduğu ve çok fazla toz ve başka şeyler topladığı için karışabilir, bu sırada şampuanla yıkamamayı unutmayın, çünkü bu durumu daha da kötüleştirecektir.Temiz ılık suyla yıkayın ve bir süre derinlemesine şartlandırın, daha iyi ve daha iyi olacak!

Marka Adı: Ali Kraliçe saç ürünleri A. Ş., Ltd

Saçlar Boyanabilir veya Ağartılabilir mi?

Özelliği: Sağlıklı, Tam ve Kabarık Doku

FedEx, DHL, Bluegold.com.tr Standart Nakliye, DPEX, USPS Hepsi Mevcut.Pls posta kutusu ve APO olmadan doğru nakliye bilgilerini koyun.

Saçımı nasıl fırçalayabilirim?

Kaynak Anakara Çin
Teslim Süresi 48 Saat içinde gönderilir, 2-5 İş Günü içinde alındı
Yaşam Süresi 2 Yıldan Fazla, Kimyasal işleme için sık sık tavsiyede bulunmayın
Malzeme İnsan saçı
Saç Uzatma Tipi Dokuma
Özel Hizmet Damla Nakliye, Amblem, Etiket ve Ambalaj Tasarımı
Permalı Olabilir Evet
Saç Rengi Doğal Siyah Renk, İstediğiniz Diğer Renge Boyanabilir ve Ağartılabilir
Uygun Boyama Renkleri #613
Saç Dokusu Yüksek kaliteli Brezilyalı doğal dalga insan saçı yumuşak
Saç Avantajı Düzeltilebilir, Kıvrılmış, ve Restyled
Doku Doğal Dalga
Kimyasal işleme Hiçbiri
saç atkı Makine Çift Atkı
Birim Ağırlık 100 g (+/- 5 g)/parça
Marka Adı ali kraliçe
İnsan saç tipi Brezilyalı Saç
Saç Kalitesi Tam Kütikül Hizalaması, Keçeleşmiş Sorunlardan Kaçınmanıza Yardımcı Olur
Paket başına öğeler 3/4 Adet Fırsatlar

4 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-06-26

Bu satıcıyı 2013'ten beri kullanıyorum. Düz, gevşek dalga, derin dalga, vücut dalgası ve tabii ki bu doğal dalgayı satın aldım. Bu doğal dalga demetleri, önceki paketlerim gibi standartlara uygun değildi. Oldukça yumuşak ama ense bölgesinde garip kuşlar yuva yapıyor ve diğer demetlerim yapmadı. Tekrar satın alacağım bunun sadece bir kerelik olduğunu düşünmek istiyorum ☺ ️ ☺️

Misafir - 2023-06-01

saç yumuşak hissediyor, henüz kurmadım

Misafir - 2023-08-15

Önemli değil. Süper ince ancak kalınlık elde etmek için 2 parçayı birbirine dikebilir. Onunla örgü yapmaya çalıştım ama bunun için çok ince. 10 Yılı aşkın bir süredir bu yerden sipariş verin ve kalite çok değişti. Eskiden çift çekilmiş bakire saçlardı. Genel olarak güzel saçlar sadece süper incedir . Çok kıvırcık. Yıkamayla kıvrıldığı için dalgalıdan daha kıvırcık.

Misafir - 2023-04-24

Doğal dalgalı saçları ve harika hızlı gönderimi seviyorum!

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız