İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

8 Adet Fren Kaliper Askıları Fren Kaliper Kanca kauçuk uçlar Otomotiv Aracı Kırma, Rulman, Süspansiyon Çalışma

₺362.26 ₺239.00
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Malzeme: Çelik

Kauçuk uçlu: Fren kaliperi askılarımız, boyalı süspansiyon bileşenlerinizin çizilmesini önlemeye yardımcı olabilecek her iki ucunda kauçuk uçlu olarak tasarlanmıştır.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

8 x Fren Kaliper Kancaları

Bulması kolay: her fren kaliperi askısı mavi renkte toz boya ile kaplanmıştır, ihtiyacınız olduğunda parlak renk bulmanız kolaydır ve bu fren kaliperi kancalarını yanlış yerleştirme veya bir daha arabada unutma konusunda asla endişelenmeyin.

Paket içeriği:

Dayanıklı ve güvenli: fren kaliper askılarımız dayanıklı çelikten yapılmıştır, sağlam yapıya sahiptir, kırılması kolay değildir, yaklaşık 100 pound ağırlık derecesine dayanabilir, kullanmanız için güvenli ve dayanıklıdır.

Kaliper çalışması için mükemmel fren aleti: Fren kaliperi kancamız, fren kaliperlerini yoldan uzak tutmak için mükemmel bir araçtır ve kaliperlere, fren hortumlarına ve diğer parçalara zarar verme olasılığını azaltır.Özel bir onarım aracının kullanılması, otomobilin daha hızlı çalışmasını sağlar ve daha fazla üretkenlik için zamandan tasarruf sağlar.

Renk: Mavi

Boyut: 19. 5x4. 6x0. 6cm

Bir dizi otomotiv işi için kullanışlıdır: Fren kaliperi askıları / kaliper kancaları, frenler, tekerlek yatakları, aks milleri ve süspansiyon servisi ile ilgili görevler dahil olmak üzere çeşitli otomotiv işleri için mükemmeldir.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız