İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Katlanabilir Masa Kamp Açık Alüminyum Alaşımlı Katlanır Masalar Çok Fonksiyonlu Katlanır Masa Hafif Kamp Piknik İçin

₺775.44 ₺387.72
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Malzemeler: PP

1.Kompakt ve kullanışlı: Bu masa kampı, taşıması kolay küçük bir boyuta katlanabilir ve store.It ayrıca taşınabilir ve hafiftir, böylece istediğiniz yere götürebilirsiniz.

Ambalaj Listesi:

2.Dayanıklılık ve sağlamlık: İyi bir yük taşıma kapasitesine sahip olan bu katlanabilir masa, yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan yapılmıştır ve uzun süre kullanılmak üzere sağlam, güçlü ve dayanıklıdır.

Adı: Açık katlanır masa

Boyutu: yaklaşık 590 * 410 * 390mm/23.23*16.14*15.35 inç

Özellikler:

Not:

Dışarıda bu katlanabilir masa ile kamp gezinizin tadını çıkarın.Bu katlanır piknik masası dayanıklı ve kurulumu kolaydır ve store.It masayı sabit ve güvenli tutan elastik geri çekme halatlarına sahip bir toka tasarımına sahiptir.Yemek yemek, oyun oynamak veya dışarıda çalışmak için kullanabilirsiniz.Bu katlanabilir masa kampı, bir sonraki maceranız için bir zorunluluktur.

1 adet * Katlanır piknik masası

Braket malzemesi: Alüminyum alaşım

Daha fazla ürün detayına bakın

3.Kolayca kurun ve sökün: Elastik geri çekme halatlarına sahip toka tasarımı sayesinde, dışarıdaki bu katlanır masa, kolayca kurmanıza veya katlamanıza olanak tanır ve size birçok kolaylık sağlar.

4.Kaymaz ve kullanışlı: Bu katlanır piknik masası, basit bir katlama mekanizması ve üzerinde kaymaz bir kauçuk kılıf ile kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. legs.It çeşitli ortamlar için uygundur.

Ağırlık: Yaklaşık 1.41 kg (gerçek tabi)

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif boyut farklılıklarına izin verin.

1. Monitörün renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri nedeniyle, malların bazı resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir, ayni renk geçerli olacaktır!

5.Yaygın olarak kullanılan kamp masası: Bu masayı saniyeler içinde katlayabilir ve açabilirsiniz, bu da ızgara, kamp, hayatta kalma veya picnicking.It arka bahçenizden barbekünüze ve piknik alanınıza kadar her yerde kullanılabilir.

Tip Diğerleri
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız