İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Ulıp 2 Takım 9.5*2-6.1 Off-road Tubeless Lastik İç Tüp İle 9.5 inç Lastik 8.5 İnç Xiaomi M365 Pro Pro2 1S Mİ3 Lite Scooter

₺1 973.72 ₺967.18
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

【Kurulumu kolay】 - Ek aksesuar eklemeden 8,5 inçlik scooter'a 9,5 inçlik lastikler takılmıştır.Scooter'ın orijinal işlevini etkilemeden doğrudan 8,5 inçlik scooter'a monte edilebilirler.Ve 9,5 inçlik lastikler ön ve arka tekerleklere sığar.

Renk siyah

2015 yılında kurulan ULIP, yüksek kaliteli yaşam çözümü ve yenilikçi ürünler sunmak için dünya çapında hızla tanınabilir hale geldi!

Ürün kalitesini kontrol ediyoruz ve elektrikli araç, bisiklet ve scooter yedek parça pazarında ihtiyacınız olan ürünleri aktif olarak geliştiriyoruz, böylece ULIP sizin gerçek aşkınız olacak.

ulip'in elinde ne var?

Tabii ki ulip'in güçlü bir satış sonrası ve servis anlayışı var.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize bildirin.

ULIP ürünlerini benzersiz kılan nedir?

Kalınlaştırılmış malzeme:

Özelleştirilmiş, toptan, damla nakliye hizmetleri sağlayın!

* Marka, logo, ürün boyutu, renk,stil, paketleme ve diğer özelleştirilmiş hizmetleri kabul ediyoruz.Özelleştirilmiş hizmetlere, toptan ve dropshipping hizmetlerine ihtiyacınız varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin ve size VIP fiyatı ve özel teslimat yöntemini sağlayabiliriz!

Ürün bilgisi:

Biz Ar-Ge ve üretim ile kapsamlı bir şirketiz, her zaman günlük hayatınızı daha rahat, tatmin edici ve güvenli hale getirmek için müşterilerin gerçek sorununu çözen yeni ve pratik ürünler yaratmayı taahhüt ediyoruz.

【Çoğu 8.5 inç scooter ile yaygın olarak uyumludur】 - Bu hortum ve lastik değiştirme seti sadece Xiaomi 8.5 inç M365 Pro Pro2 1S Mİ3 Lite için değil, aynı zamanda Gotrax GXL V2 ve Hıboy scooter gibi 156 mm iç çapa sahip düz valfli diğer 8.5 inç evrensel scooterlar için de uygundur.Montaj için S2 Pro ve 2 lastik seti (borulu lastikler) ve 2 kollu ve 1 uzatılmış valfli lastikler dahildir.

ULİP, “dudağın, aşkın " anlamına gelir.

Elbette, müşterileri dinliyoruz ve yeni ürün tasarımımız için onlarla çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.

Özellik:

Not:

Malzeme: bütil kauçuk

Ağırlık: 1.75 kg

【Sürmeye devam edin ve sürüş mesafesini artırın】 - 9,5 inç lastikler 8,5 inç lastiklerden daha büyüktür ve eşit performans koşullarında sürüş mesafesi 8,5 inç scooter'lardan daha uzundur.

Ulıp 2 Takım 9.5*2-6.1 Off-road Tubeless Lastik İç Tüp İle 9.5 inç Lastik 8.5 İnç Xiaomi M365 Pro Pro2 1S Mİ3 Lite Scooter

【Kalınlaştırılmış tüpsüz hava haznesi, patlamaya dayanıklı, çift delinmeye dayanıklı】 - Dış lastiğin hava haznesi, güçlü hava yoğunluğu yoktur ve hava haznesi delinirken hava geçirmez bir conta oluşturmak üzere kalınlaştırılır ve çift koruma patlamaları ve arızaları etkili bir şekilde önleyebilir.Normal bir tüp 0,22 Lb ağırlığındadır, ancak kalın tüpümüz 0,3 lb ağırlığındadır.Normal lastikler 1,1 pound, büyük lastiklerimiz 1,32 pound ağırlığındadır.Kalınlaştırılmış lastikler, lastik delinmelerini etkili bir şekilde önleyebilir ve insanların güvenliğini sağlayabilir.

Elektrikli araç, bisiklet ve scooter yedek parçalarına ve gelecekte tek tek gelecek daha ilgili ürünlere odaklanıyoruz.

Elektrikli scooter lastiklerimiz, orijinal 0,9 mm hortumlardan daha güçlü ve daha uzun ömürlü, 1,9 mm kalınlığında yüksek kaliteli bütil kauçuk malzemeden yapılmıştır.

Product Name: 2 Takım 9.5*2-6.1 Off-road Tubeless Lastik Ve Hortum ve Vana İle İç Tüp

Uyumlu modeller: 8.5 inç Xiaomi scooter, 8.5 inç diğer scooter için uygundur

İşık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/-1-3 mm.

【Pnömatik lastikler daha rahattır ve scooter daha uzun süre dayanır】 - Katı lastik lastikler scooter'ın ömrünü bir dereceye kadar etkiler ve scooter'ı hasara karşı daha savunmasız hale getirir.Daha sonra pnömatik lastikler darbeleri etkili bir şekilde azaltabilir ve scooter'ın ömrünü uzatabilir.

Ulip Brand nasıl başladı?

Renk Siyah
Öğe 2 Takım 9.5*2-6.1 Off-road Tubeless İç Lastikli lastik
Ambalaj ağırlığı 1,75 kg
Marka Adı ULİP'İN
Model Numarası Model Numarası.
Kaynak Anakara Çin
özellik 3 8.5 inç diğer scooter için uygun
özellik 4 Yüksek kaliteli bütil kauçuktan yapılmıştır, daha iyi gerilebilirlik, patlamaya dayanıklı ve dayanıklı
özellik 2 8.5 inç Xiaomi scooter için uygun
özellik 5 Daha kalın borular ve dış lastikler daha iyi patlama direnci ve şok emilimi sağlar
Tip scooter lastikleri
Malzeme Bütil Kauçuk
Gerilim None
özellik 1 Elektrikli Scooter Aksesuarları lastikleri için

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız