İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

35mm Menteşe yumruk bulucu Menteşe Sıkıcı Jig Ayarlanabilir Marj İşaretleyici Konumlandırma Plakası Menteşe Sondaj Jig Kılavuz Menteşe açma yardımı

₺561.33 ₺263.88
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1 * 35mm menteşe yumruk bulucu

Sorgu bağlantısı: https://www.17track.net/zh-cn

35mm menteşe klipsi, menteşe açma montajı, kapı menteşesi delme ve konumlandırma ve en yaygın menteşeler için uygun ağaç işleme destek açıklığı için yaygın olarak kullanılır ve birden fazla dolap kapısını kolayca takmanıza olanak tanır

Sipariş teslim süresi göstergesi

35mm gizli menteşe delme fikstürü kiti, hassas üretim, hassas konumlandırma, keskin matkap uçları, aşınmaya dayanıklı ve dayanıklı, korozyon önleyici ve pas önleyici özelliklere sahip yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan yapılmıştır.Menteşe cihazı birçok kişi için kullanılabilir years.It ağaç işleme deliklerini açmak için en iyi yardımcı araçtır.

2. Ürüne herhangi bir fiyat ve promosyon bilgisi ve fatura eklemeyeceğiz.

1. Tüm ürünler stokta, biz damla nakliye ve toptan destek, güvenle satın alabilirsiniz, genellikle biz 24 saat içinde size ürün göndereceğiz.

Müşteri tarafından seçilen lojistik yöntemini kesinlikle takip edeceğiz.

35mm menteşe delme şablonunun delinmesi kolaydır.3mm, 4mm, 5mm ve 6mm menteşe ofsetine sahip ayarlanabilir teraziler, delme konumunu seçmenize yardımcı olarak kullanımı kolaylaştırır.Kolay ve hızlı delme için matkap ucunu sabitlemek için bir matkap ucu kullanın.Her iki taraftaki yardımcı delikler ahşap tahtanın sıkılmasını kolaylaştırır.

Ekran ve ışık efektlerindeki farklılıklar nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

Özellikler

3. Nakliye yöntemi hakkında:

Ağırlık: 97g

Kullanımı kolay

Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif ölçüm sapmasına izin verin.

Dropshipping/ toptan satışı destekliyoruz

Boyut:

Not:

Ambalaj dahil

Yaygın olarak kullanılan

Malzeme: Alüminyum

Tip Mobilya Menteşesi
Kaynak Anakara Çin
Kendin Yap Malzemeleri Ağaç işleme

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız