İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Büyük akış dc 12v 24v sintine pompası 3700GPH tekneler için elektrikli su pompası dalgıç tekne su pompası şamandıra anahtarı ile 3700 gph

₺12 153.05 ₺8 385.59
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Uygulanabilir alanlar:

1. Su seviyesi 2" (51mm) ' ye ulaştığında pompayı açın

Şamandıra anahtarı, tüm dünyadaki yatçılar, ticari balıkçılar ve tekne üreticileri için iyidir.20 Ampere kadar çeken pompalarla kullanım için.

1.Çevre koruma,

Sintine Pompası Açıklaması :

Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

2.Büyük ve süper büyük akvaryum, küçük yüzme havuzu, rezervuar dolum suyu, çeşmeler ve diğer amaçlar.

Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Bluegold.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

3.Tatlı su, deniz suyu kalitesi analizi örneklemesi, su arıtma, kanalizasyon arıtma, kanalizasyon, yuvarlak sintine kanalizasyon, su ürünleri yetiştiriciliği, su transferi, tarımsal ilaçlama, sulama, zemin, halı yıkama vb.;

3. Sintine pompaları için ideal akış sensörü

5.endüstri,

Alipay, T/T, Western Union ve Visa ödemesini kabul ediyoruz.Alipay hariç, dönüşüm ücreti müşteri tarafındadır.Lütfen siparişi 3 gün içinde ödeyin ve gönderiyi 1-2 gün ayarlayacağız.Servis Sonrası

2.ilaç,

6.tarım,

3.gemi yapımı,

10. Filtre cihazını takmak ve çıkarmak kolaydır, pompanın titreşimsiz çalışmasını sağlayın.

9. Uzun ömürlü su soğutmalı motor.

Sintine pompası şamandıra şalterimiz cıva anahtarlarından daha güvenlidir, bu anahtar cıva içermeyen bir yuvarlanma bilyesi mekanizması kullanır ve bazı anahtarlarla karşılaşılan hızlı açma/kapama döngüsünü önlemek için özel bir başak önleme özelliği içerir.Dayanıklı termoplastikten yapılmıştır.Evrensel tasarım tüm 12V, 24V ve 32V sintine pompalarıyla çalışır.

5. Pompa mili paslanmaz çelikten imal edilmiştir imalat, dayanıklılık, korozyon, tatlı su, deniz suyu kullanılabilir;

Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.

8. Dalış ve yanma koruması yapabilir.

Sintine Anahtarı Açıklama: Sintine pompası şamandıra anahtarı, sintine içindeki su belirli bir seviyeye ulaştığında sintine pompasını açan teknelerde kullanılan akıllı bir cihazdır. level.It tüm tekneler en azından sızıntı yapma eğiliminde olduğundan, herhangi bir süre gözetimsiz bırakılan herhangi bir teknede olması gereken bir şeydir biraz su.Bu anahtar suya batırılmıştır, bu nedenle elektrik bağlantılarını su geçirmez hale getirmeniz ve mümkün olduğunca kuru kaldıklarından emin olmak için kabloları asmanız gerekir.

Sintine pompası nasıl çalışır?:

4. Ağır hizmet tipi akış şalteri en zorlu uygulamalar için tasarlanmıştır

Paket şunlardır:3700GPH sintine pompası * 1 sintine anahtarı*1

4.Uygulanabilir endüstri: çevre koruma, ilaç, gemi yapımı, sanayi, tarım, yerli sanayi gibi balıkçılık su ürünleri yetiştiriciliği.

1.Kanalizasyon örneklemesinde, büyük sıvı transfer akış hızında ve işyeri için düşük gürültüde yaygın olarak kullanılabilir;

Ödeme

Sevkiyat

Ana uygulama:

1.Su geçirmez mühür, su geçirmez, yalıtım güçlü, yüksek güvenlik ile yapmak için özel malzeme kullanın.

4. Bu minyatür dalgıç pompa serisi, pompanın servis ömrünü uzatmak, pompayı düzenli olarak bakım için önermek, artık kiri ve diğer nesneleri çıkarmak için partikülleri küçük, daha az yağ ve diğer yabancı maddeleri içebilir. pompa.

Uygulama:

Ağır hizmet tipi akış şalteri en zorlu uygulamalar için tasarlanmıştır

Otomatik olmayan dalgıç pompalar, bir şamandıra veya panel anahtarı ile etkinleştirilen geleneksel çalışma sunar.Motor kartuşunun çıkarılması, pompanın enkazla tıkanması durumunda süzgecin ve çarkın kolay temizlenmesini sağlar.Elektrikli Dalgıç Pompalar açık ara en popüler elektrikli Sintine Pompası türüdür, dalgıçlar çok yüksek çıkışlar verir, uygun maliyetlidir, düşük amper çekişe sahiptir ve kurulumu kolaydır.Sintinin en alt kısmına sığacak şekilde tasarlanmıştır ve yalnızca boşaltma borusu çalışması ve elektrik beslemesi gerektirir.

2. Su seviyesi 3/4" (19mm) ' ye ulaştığında pompayı kapatın

Sintine pompaları için ideal akış sensörü

2.sabit mıknatıslı motor tarafından tahrik edilen, küçük boyutlu, şekil, 12 v/24 v dc regüle güç kaynağı kullanarak kalaylı kok kutularının boyutu, az titreşim, düşük gürültü, büyük akış 50 l / Dak (3,0 m3 / sa), elektrik maliyetini düşürmek için düşük, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli, düşük maliyetli düşük maliyetli, yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu, uzun servis ömrü uygulayın, pompanın servis ömrünü uzatmak için sürekli 24 saat çalışabilir, aralıklı çalışma daha elverişlidir.

7. Paslanmaz çelik şaft ve tokluk nem geçirmez termoplastik plastik pompa gövdesini benimseyin,

6. Kanalizasyon örneklemesinde, büyük sıvı transfer akış hızında ve işyeri için düşük gürültüde yaygın olarak kullanılabilir; Büyük ve süper büyük akvaryum, küçük yüzme havuzu, rezervuar dolum suyu, çeşmeler ve diğer amaçlar.

Basınç YÜKSEK basınç
Görev Döngüsü Aralıklı
Uygulama Dalgıç
Konut Zorlu ABC Muhafazası
Güç Elektrik
Kaynak Çin
Motor tipi Kompakt, verimli, uzun ömürlü motor
Kullanım su
Pompa Gövdesi Termoplastik
Maksimum Öfke. 110F (43C)
Standart veya Standart Olmayan Standart
Model Numarası BR-BP3700-set
Yakıt Elektrik
Teori Çark Pompası
Yapı Dalgıç Pompa
Fabrika OEM / ODM açığız

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız