İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Tek kullanımlık Gıda Koruma Elektrikli Ev Aletleri tozluk Saran Wrap Evrensel Meyve Sebze şeffaf plastik saklama kabı Mutfak Kapağı

₺173.99 ₺87.00
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Lütfen farklı monitör ayarları nedeniyle renk sapmasının değişebileceğini anlayın.

2.Yeniden kullanılabilir: Kullanımdan sonra, biraz yıkama ve havayla kurutulduktan sonra tekrar kullanılabilir.İşte yiyecekleri saklamak ve paketlemek için en iyi ev eşyaları.

90*110 cm/ 35.43 * 43.31 * inç, 45-65 cm çapında öğeler için uygundur

1.Benzersiz Tasarım: küçük boyutlu, yerleştirilmesi kolay, yer kaplamaz.Teleskopik açılış tasarımı, güçlü çok yönlülük.Fan, mikrodalga fırın veya pirinç ocak olsun, mükemmel bir şekilde paketlenebilir ve korunabilir.Şeffaf tasarım, taze saklama çantasının altındaki eşyaları bir bakışta görmenizi sağlar, böylece aradığınızı hemen bulabilirsiniz.

Sorunlarla karşılaşırsanız, lütfen ilk kez bize bildirin, size en iyi hizmeti vereceğiz ve sorunu ilk kez çözeceğiz.

Manuel ölçüm nedeniyle, normal bir fenomen olan bazı hatalar olacaktır.

120*120 cm/ 47.24 * 47.24 * inç, 60-80cm çapında ürünler için uygundur

Özellikler

Adı: Toz kapağı

3.Dondurucu Torbaları: Pikniğe giderken hazır yiyecekleri tozdan korumak için kamp aşçı çantalarımızla örtün.Yiyecek teslim ederken, piknik atıklarını toplamak için çantalarımız çöp torbalarına dönüştürülebilir.Siz, aileniz ve arkadaşlarınızın gönül rahatlığıyla oynamasına izin verin.

Boyut:

Farkına varmak:

60*70cm/ 23.62 * 27.56 * inç, 21-45 cm çapında öğeler için uygundur

PAKET:10 adet * Kalınlaşmış Tek kullanımlık tozluk

Malzeme: PE malzeme

Sevgili alıcı, mağazamıza hoşgeldiniz.Ürünlerimizin kalitesini garanti ediyoruz.Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

4.Dayanıklı Malzeme: Daha iyi taşıma kapasitesine sahip ve kırılması kolay olmayan kalın plastikten yapılmıştır.Daha iyi elastik bant tasarımı sealing.It kullanımı kolaydır ve birçok kez tekrar kullanılabilir.Para tasarrufu sağlayan ve hayatınızı daha iyi hale getiren yeniden kullanılabilir bir silikon sebzelik kılıfı.

Model Numarası Kalınlaştırılmış Tek Kullanımlık Toz Kapağı
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız