İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Titanyum Karabina ve Anahtarlıklar ile Hızlı Serbest Bırakma Anahtarlık Seti - Gelişmiş Titanyum Döner Klips 360 Derece Döndürme

₺585.05 ₺339.30
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Şudur: Çıkarılabilir anahtarlık hızlı bırakma ve kanca halkası hediyemiz, dayanıklı bir malzeme olan ve zaman testini geçebilen titanyumdan yapılmıştır.Titanyum sadece güçlü değil, aynı zamanda hafif ve taşınabilirdir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Malzeme: titanyum

Paket içeriği:

1 x anahtarlık

Pratik ve çok yönlü: Bu anahtarlık hızlı bırakma, araba anahtarını veya ev anahtarını kemer tokasına, cüzdana, çantaya, sırt çantasına ve diğer birçok öğeye bağlamaktır, böylece anahtarı unutur veya unutursunuz !

2 x hızlı bırakma anahtarlık

En iyi çözüm: titanyum anahtarlık, diğer ürünlere göre daha kararlı, güvenli ve esnek olan yeni ve geliştirilmiş bir üründür.Döndürme tasarımı, dolaşmayı önlemek için döndürmenizi sağlar, bu da tuşların kullanılmasını zorlaştırır.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

renk: gösterildiği gibi

Kullanımı: Hızlı serbest bırakma anahtar halkası güçlü ve pratiktir.Sadece orta halkayı alın, dişi tokanın düğmesine basın ve ardından çocuk tokasını dışarı çekin.Kapatırken aynı işlemi tekrarlayın.

Özel ödül: İki hızlı açılan anahtarlığımıza ve dört küçük anahtarlığımıza (0,5 inç) ek olarak, bazı özel hediye aksesuarları da sağlıyoruz: tıpkı anahtarlığımız (1,1 inç) gibi titanyumdan yapılmış ağır bir kelepçe.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız