İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

HLK-LD015 5.8 G Radar Sensörü Modülü LD015 5G Ayarlanabilir Anti-parazit aralığı ışığa duyarlı Akıllı Ev için ışık kontrolü IOT

₺49.57 ₺35.69
( 2 Müşteri yorumları )
Renk:

Aşağıda, modülün boyutunun ve pim konumunun şematik bir diyagramı verilmiştir.Modül uzunluğu ve genişliği 46mm*8mm'dir. Pim yoktur ve toplam kalınlık varsayılan olarak 2,5 mm'dir.

Algılama süresi ve algılama mesafesi ayarı

İndüksiyon gecikmesini ve indüksiyon mesafesini ve diğer ilgili parametreleri ayarlamanız gerekiyorsa, Şekil 3'te gösterildiği gibi donanıma 2 pim, RX ve TX eklemeniz gerekir.

Algılama aralığının şematik diyagramı

Elektriksel parametreler

Yazılım yapılandırmasında RX ve TX, modül parametrelerini ayarlamak için G/Ç bağlantı noktaları veya UART bağlantı noktaları olarak kullanılabilir.Bu iki pim varsayılan olarak G/Ç bağlantı noktası olarak kabul edilir, burada TX algılama mesafesini ayarlamak için kullanılır, algılama mesafesi düşük seviyede 4~6 metre, yüksek seviyede 3 ~ 5 metredir; RX gecikme süresini ayarlamak için kullanılır, algılama gecikme süresi düşük seviyede 30 saniyedir seviye 2'ler yüksek seviyedeyken.Algılama gecikme süresi içinde tekrar tetiklendiğinde, zamanlama yeniden başlayacaktır.RX ve TX, modül parametrelerini ve seri portları ayarlamak için hem UART portu olarak da kullanılabilir.

HLK-LD015 - 5G, Hi-Link tarafından başlatılan minyatür bir 5.8 G radar sensörüdür.Modül boyutu 46 * 8mm'dir. Modül, yüksek entegrasyon ve iyi üretim tutarlılığı ile 5.8 G mikrodalga devresini, ara frekans yükseltici devresini ve sinyal işlemcisini tamamen entegre eder.Çevre birimi, sensörün performansını sağlarken genel boyutu büyük ölçüde azaltan minyatür bir düzlemsel antenle eşleştirilir.Sensör, insan vücudunun varlığını veya akıllı ev, Nesnelerin İnterneti ve akıllı aydınlatma dahil olmak üzere çeşitli hareketli hedef algılama sahnelerini tespit etmek için kullanılabilir.Özellikle aydınlatma alanında indüksiyon ampul ve tüp gibi standart aydınlatma ürünlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Radar sensörünün algılama hassasiyeti MCU üzerinden yapılandırılabilir ve sınır algılama mesafesi 10 metredir ve gerçek algılama mesafesi gerektiği gibi uygun şekilde ayarlanabilir.Aşağıda, asma yüksekliği koşulu altında radar algılama aralığının şematik bir diyagramı verilmiştir.Hassasiyet daha yükseğe ayarlanırsa, algılama aralığı buna göre artacaktır.Şekildeki karanlık alan, bölgede tam olarak tespit edilebilen yüksek hassasiyet alanıdır ve açık renk alanı düşük hassasiyet algılama alanıdır, nesneler temelde bu alanda tespit edilebilir.

HLK-LD015-5G varsayılan olarak 3 pin gerektirir, yani VCC, GND ve OUT.At bu sefer indüksiyon gecikmesi ve indüksiyon mesafesi sabit değerlerdir.

Pimlere ihtiyacınız varsa, varsayılan pim yüksekliği 12 mm'dir.

Mekanik Boyutlar

Arayüz çıkışı Yüksek ve düşük seviye
Model Numarası Model Numarası.
Marka Adı EC Satın Alma
Besleme Gerilimi 38mA / 5 V
Akıllı Elektronik Deneyi Arduino STM için Anahtar ve Sensör
Çalışma Frekansı 5.725-5.875 GHZ
İndüksiyon yarıçapı 4 - 6m (ayarlanabilir)
Dağıtma Gücü Loe
Çalışma Sıcaklığı Normal
Tip Mantık IC'leri
Uygulama Akıllı ev / ışık kontrolü / IOT projesi
Asılı yükseklik 3-5m (ayarlanabilir)
Koşul Yeni
Paket modül
Kaynak Anakara Çin

2 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-04-12

Çok memnun, çok iyi!

Misafir - 2023-04-12

Çok memnun, çok iyi!

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız