İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

FIFINE Gooseneck Mikrofon Öğretim Sınıfı için Çevrimiçi Toplantı Video Sosyal APP USB takım elbise PC Laptop için Yüksekliği Ayarlanabilir

₺780.27 ₺527.76
( 2 Müşteri yorumları )
Renk:

1 * Kullanım Kılavuzu

Kardioid Kutup Desenine Uyarlanmış Yanıt masa üstü mikrofon, eksen dışı sesi reddeder ve istenmeyen arka plan gürültüsünü engeller,bu da ses kaynağında mükemmel izolasyon ve kontrol sağlar.Podcast mikrofonu için Köpük Ön Cam, usb mikrofon elemanının sesi boğmadan hava patlamalarından korunmasına yardımcı olmak için optimize edilmiştir.Podcasting ve video konferans için uygundur.

Paket içeriği

Ayarlanabılır Konumlandırma-gooseneck masaüstü mikrofon ile iki esnek şaft ayarlanabilir sağlayan kadar 12 " (32.5 cm) uzunluğu ve kolay mikrofon yönü,mümkün olan en iyi yerde ses için PC oyun,ejderha ses dikte,ve Cortana ile konuşmak.

1 * USB Boynu Masa Üstü Mikrofon

Konuşmada Anlaşılabilirlik-Elektromanyetik uğultuya ve parazite karşı maksimum bağışıklık için 2M uzunluğunda USB kablosu çalışır.Okullar, toplantılar ve sunum uygulamaları için uygun bir çözüm olan yüksek kaliteli ses güçlendirme ve kayıt için tasarlanmış bendy gooseneck masaüstü kondenser mikrofon ile doğru konumlandırma.

1 * Köpük ön cam

Bilgisayar için harika ses - Tak ve çalıştır USB mikrofonu, Mac'inize veya PC'nize bağlayın ve kayıt,Skypeing ve Discord'a gidiyorsunuz.50Hz-20KHz frekans aralığında sorunsuz ve doğru yanıt veren pc mikrofonu,Canlı sohbet, IP iletişimi,internet telekomünikasyonu için idealdir.oyun sohbeti.

Düşük profilli, Taşınabilir Tasarım-Akış mikrofonu dayanıklı metal ve ABS'den yapılmıştır.Masaya monte edilen sağlam bir masaüstü tabanı,oyun mikrofonunun konuşmak için ne zaman aktif olduğunu gösterebilen,LED göstergeli sessiz bir sessiz anahtar içeren bir anahtara sahip, uzun kaz boynu için sağlam bir destek sağlar.Herhangi bir oyuncu veya flama kurulumu için iyi.

Paket Evet
Tip USB mikrofon / masaüstü mikrofon / kondenser mikrofon
takım elbise için sınıf / toplantı odası / oyunlar / skype / video / kayıt
Tarz Gooseneck Mikrofon
Değiştirmek Düz itme açma-kapama
Marka Adı FİFİNE
Dönüştürücü Kondenser Mikrofon
Kutup Desenleri Tek yönlü
İletişim KABLOLU
Model Numarası K052
Türü Ayarla Tek Mikrofon
Kullanmak BİLGİSAYAR MİKROFONU
S / N Oranı 55db'den fazla
Renk Siyah
Kaynak Anakara Çin
element Yoğunlaştırıcı
Çalışma Gerilimi 5V
Kutup Deseni Kardioid
Dinamik Aralık 75dB (1kW Yük)

2 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-09-06

Bu mikrofondaki her şeyi seviyorum! Zaten bir tane var. Habercilerde çevrimiçi iletişim kurarken aktif olarak kullanıyorum. Beni bir aktörmüşüm ve muhatabın yanındaymışım gibi duyuyorlar. Bu, başka yerlerde kullanılmak üzere ikinci satın alma işlemidir. Tavsiye ederim, pişman olmayacağım.

Misafir - 2023-04-10

Fiyatı da ucuz. Deco için yazıyorum. Beni duyuyorsun. Bir Gus Boyun mikrofonu bulursanız, bu zor.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız