İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Yeni sürüm su ısıtıcısı kavrama, Teal / nane mor, Tek

₺3 543.89
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

BİRİNİ ÖDE VE SAYISIZ KALORİ YAK: Geleneksel dambıllerle birleşen Kettlebell Tutacağı, aynı anda çok sayıda spor salonu dişlisi için para harcamadan egzersiz yapmayı seçmeniz için size çok çeşitli ağırlıklarda kettlebells verebilir.

Taşınabilir VE kullanışlı: Evde kalmak, spor salonunda veya tatilinizde çalışmak?Su ısıtıcısı Tutacağı, hafifliği ve taşıması kolay olması sayesinde arkadaşınız olabilir.Paranızı ürünlerimize harcarken tamamen rahat olmanızı istiyoruz.

PÜRÜZSÜZ TUTAMAK RAHAT tutuş sağlar: Geniş, sağlam ve pürüzsüz tutamak, patlayıcı egzersizleriniz sırasında ellerinizin ıslak olması durumunda dokunma hissiniz ve tutuşunuz için yapılmıştır.Rahat tutamak, Su Isıtıcısının size ve işinize yapışmasına yardımcı olur.

Kettlebell antrenmanınızı asla akıllıca tasarlanmış yeni bir ekipmanla atlamayacaksınız .Birçok spor salonu çok çeşitli ağırlıklarda dambıl stoklarken, kettlebell'leri bulmak daha zordur.Kettle Grip, hemen hemen her dambılı tek bir klipsle bir kettlebell'e dönüştürür.

HARDCORE egzersiz için ÜSTÜN kalite: Yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmış, su ısıtıcısı kavrama yeni sürüm maksimum ağırlık 100lbs'dir.Su ısıtıcısı Tutacağı Altıgen Dambıl, Ayarlanabilir dambıl ve bir miktar Dambıl Neopren ile neredeyse uygundur.

GENİŞ VE KONFORLU TUTAMAK: Sağlam tutamak, kanattan daha karmaşık olana kadar düzinelerce egzersiz için rahat ve güvenilir tutuşlar sunan birinci sınıf malzemelerden yapılmıştır workouts.It o kadar çok yönlüdür ki, çok fazla vites için cüzdanlarınıza zarar vermeden çok az yer kaplayan her kas grubunu çalıştırabileceksiniz.

HAFİF VE taşınabilir: Su ısıtıcısı Tutacağı sadece 1 LB ağırlığındadır, bu da spor çantanıza koymayı kolaylaştırır, böylece kalorilerinizi istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde yakabilirsiniz.

DAMBILLERİ bir saniyede KETTLEBELLS HALİNE getirin: Yeni tasarım, dambıllerinizi yere dokunmadan yere tutturmanıza yardımcı olur.Çok fazla modern su ısıtıcısı getirmek zorunda değilsiniz, Su ısıtıcısı tutacağı kolay takılma ve ayrılma sağlar.

100 LBS KAPASİTELİ ÜSTÜN kalite: ABS Malzeme ile size 100 lbs'yi kaldırabilen dayanıklı bir dişli sunar dumbbell.It 1,25 inç'e kadar maksimum sap çapına sahip dambıllerle klipslenir ve mükemmel çalışır, bu da size büyük miktarda esneklik ve seçenek sunar.

Kaynak Anakara Çin
Spor türü Kuvvet Antrenmanı
Eğitim Sitesi Bel, Silah, Bacaklar, Kas Gevşetme Aparatı, Bel ve Karın Egzersizi, Geri, El, Bilek, Kalça, Göğüs, Çekirdek, Diğer
Tip Elektrolizle
Bölüm Adı kadınlar

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız