İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

13 * 13mm Floresan Zar 5 adet / takım Altın / Gümüş Metal Komik Zar Standart Altı Taraflı Karar Kurulu Oyunu Acessorios

₺1 371.49 ₺1 289.13
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

7).Birden fazla ürün sipariş ederseniz, lütfen benimle sözleşme yapın ve size en iyi navlun ve biraz indirim vereceğim.

3) Malzeme: Tam Metal

Dönem ve Politika

3).Çoğu öğeyi Çin Post Register Air Mail ile dünya çapında ve Diğer Gönderilere gönderiyoruz .Zamana en duyarlı nakliyeyi seçeceğiz.Ekspres bir şirket belirtmek istiyorsanız, lütfen bana bildirin, lütfen bize bir mesaj bırakın .

4) Seçenek: 2 çeşit

1).Müşteri memnuniyeti benim için çok önemli.Sipariş ettiğiniz öğelerden memnunsanız, lütfen 5 başlangıç olumlu geribildirim ve ayrıntılı satıcı değerlendirmesi (DSR) kriterleri bırakın, çok teşekkür ederim.

4).Eğer ödeme 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

2) Ağırlık: 150g

Ürün hakkında

3) Alıcı bize nötr / olumsuz bir geri bildirim bırakmadıkça, genellikle alıcı için olumlu geribildirim bırakacağız.

Malların maliyetini, posta ücreti hariç, tahsil edilen orijinal hesaba iade edeceğiz.İade edilen mallar tatmin edici bir durumda alındıktan sonra, 14 gün içinde tahsil edilen orijinal hesabı iade edeceğiz.Müşteriler, istenmeyen malların bize iade edilmesiyle ilgili masraflardan sorumludur.

6) Paketler: PVC Çantalar

2).Siparişler ödeme doğrulamasından sonra 2-3 gün içinde işlenir.

1) Zar Boyutu :13mm * 13mm

1).Dünya çapında Nakliye .Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz gönderim ilan elbisenizle eşleşmelidir.Gönderim adresinizin doğru olduğundan emin olun.

6).Lütfen paketi kuryenin önünde açın, görünümü ve işlevi iyi durumda hava durumunu kontrol edin ve adınızı imzalayın,eğer malın hasar gördüğünü tespit ederseniz,lütfen bizim için kanıtların fotoğraflarını çekin ve reddedin.İmzaladıktan ve kurye gittikten sonra, bu kontrol ettiğiniz anlamına gelir ve bununla ilgili bir sorun olmadığından emin olun,artık her türlü iadeyi kabul etmeyeceğiz.

Malları iade ederken posta ücreti kanıtı almanızı öneririz.

Nakliye hakkında

5).Brezilyalı alıcılar bize CNPJ Numaranızı sunmalı ve Brezilya Gümrüklerine vergi ve görev ödemeniz gerekebilir.

Aldığınız mallar hasar görürse lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Hasarlı ürünleri değiştirme veya tam geri ödeme için iade edebilirsiniz.Lütfen bize ürün iade etmek için ekspres hizmetleri kullanmayın, aksi takdirde size ödenen tüm ücreti iade edemeyiz.Posta ücreti iadesi, başlangıçta ödenen tutarı aşmayacaktır.Öğeleri bize iade ediyorsanız ve kullandığınız posta servisi tarafından kaybolursa, herhangi birini kabul etmiyoruz responsibility.It malların alındığı durumda bize iade edilmesini sağlamak sizin sorumluluğunuzdadır.Siparişiniz daha önce iki kez test edilecektir shipment.To garantili olun ve mükemmel çalışın

2).Sipariş ettiğiniz öğelerden memnun değilseniz, lütfen önce bizimle iletişime geçin, herhangi bir anlaşmazlığı çözmek için birlikte çalışıyoruz.Negatif hiçbir şeyi çözmez.Lütfen bir anlaşmazlık davası açmayın veya bize nötr / olumsuz bir geri bildirim bırakmayın.Çözümümüzün sizi tatmin edeceğini düşünüyoruz.Lütfen sakin ol.Biz her zaman senin yanındayız.

Geri bildirim

Ürün Gösterisi

7)5 Adet Zar

Fikrinizi değiştirirseniz, sipariş edilen malları aldıktan sonraki 7 gün içinde iade etme hakkınız vardır.İade edilen ürün açılmamış ve kullanılmamış olmalı ve tarafımızdan gönderildiğinde olduğu gibi aynı durumda olmalıdır.Bu koşullar altında malları iade etmek isterseniz lütfen takip edin:

Hangi ürünleri iade etmek istediğinizi söylemek için bizimle iletişime geçin

5) Renk: 2 Çeşit

Kaynak Anakara Çin
Model Numarası ZB0038'NIN sohbeti
Kategori Dijital Zar
Tip zar

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız