İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba Tavan saklama çantası Çift Katmanlı Organizatörler Net Araba Çatı Kargo Organizatör İç file çanta Kamp Aksesuarları

₺575.80 ₺287.80
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

3.Katlanabilir ve Taşınabilir: Araba Tavan kargo ağı Cebi sayesinde katlanabilir ve taşınabilir lightweight.It kullanılmadığı zaman sökülmesi ve katlanması uygundur.

Özellikler:

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Araba Tavan Kargo Ağı Cebi hafif polyester ağdan yapılmıştır.Büyük kapasitesi, arabanızdaki alanı tam olarak kullanabilir ve arabanızı düzenli tutabilir ve clean.It kurulumu ve katlanması kolaydır.Ayrıca, çoğu otomobilin yastıklar, battaniyeler, havlular, yorganlar vb.Gibi hafif eşyalar düzenlemesi uygundur.

5.Çoklu Kullanımlar: Örgü Araba Tavan Ağının birden fazla kullanımı vardır uses.It yorgan, battaniye, havlu, minder, yastık, atıştırmalık vb.Çeşitli eşyalar koymak için saklama çantası olarak kullanılabilir.

4.Kurulumu kolay: 4 sabitleme tokası tasarımı, bu araba örgü çatı düzenleyicisinin kurulumu kolay ayarlanmasına yardımcı olur.Ayarlanabilir kayış, araç depolama organizatörünü kolayca sıkmanıza izin verir, sadece sabitleme tokalarını tutmanız, kayışı sıkmanız yeterlidir.

Daha fazla ürün detayına bakın

Tanım:

Ambalaj listesi:

Malzeme: polyester örgü

Not:

2.Yüksek Alan Kullanımı: Örgü Araba Tavan Ağı, arabanızda yüksek alan kullanımını garanti eder.Dahası, engelleyici görüşler ve düşme tehlikesi yoktur.

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

1.Temiz tutun: Araba Tavan Depolama Ağı, arabanızı temiz ve düzenli tutmanıza yardımcı olabilir, bu da sürüş sırasında size rahatlık sağlar.Ve net tasarım, bir şey bulmanın utancını önleyebilir.

Çatı Örgü Depolama * 1

Boyutu: yaklaşık 54 * 80 cm / 21.2*31.4 in

Tip Güneşlik Saklama Çantası
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız