İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

FT Market Veranda Şemsiyesi Eğim Ayarlı Açık Düz Şemsiye, Kırmızı

₺6 884.86 ₺5 301.37
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

- ve fırsat: %108 polyester kumaştan yapılmış bu 9FT Veranda Pazar Şemsiyesi Dış Mekan Masa Şemsiyesi, solmaya karşı dayanıklı, su itici, koruma özelliğine sahiptir.Veranda, bahçe, güverte, arka bahçe, havuz ve diğer açık alanlarınız için mükemmel bir gölge sağlayın.

Dış mekanınız sırasında cildinize zarar vermekten veya giysilerinizi ıslatmaktan endişe duyuyor musunuz?Lütfen dış mekanınız için tasarlanmış 9 metrelik veranda şemsiyemize bakın .Bu sorunlarla karşılaşmaktan kaçınabilir, sıcak yaz aylarında ikindi çayınızın tadını çıkarabilir veya yağmurlu bir günde sizinle sohbet edebilirsiniz!Dahası, rengi ve moda tasarımı nedeniyle dış mekanınızı dekore edebilir , bahçenizi, arka bahçenizi, havuzunuzu vb. Daha fazla gösterebilir !Özellikler:

Bir veranda şemsiyesi

Müşteri hizmetleri :

????Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin~

- Uyarı: Bir dahaki sefere kullandığınızda Konsol Şemsiyesinin güvenli olduğundan emin olmak için lütfen şemsiyenizi aşırı havalarda veya güçlü havalarda kapatın.Özellikler:

Dış mekanınız için tasarım !

Renk Kırmızı Ağırlık 13.6 lbs Boyut 9 FT Paket içeriği:

Kullanım kılavuzu Notu:

Ayrıca iyi seçilmiş ürünler satıyoruz, ihtiyaçlarınıza göre satın almayı seçebilirsiniz~

- ayar: Açma ve kapama sistemi için krank mekanizması, Bir el krank kaldırma ve eğme sistemi, gölgeyi ve tüm açıları ayarlamanıza, serin ve rahat tutmanıza olanak tanır.

- montaj: 18 dakika içinde monte edilmiş,Havalandırmalı nefes alabilen, hafif filtreleme kumaşından yapılmıştır.

Sıkılığını arttırmak için iyi bir havalandırma tasarımına sahip olmasına rağmen, veranda şemsiyesini fırtınalı bir günde açık havada kullanmamalısınız.Ve fotoğraf çekimi sırasında aydınlatma ve monitörün ekranı nedeniyle nesneler ve resimler arasında renk açısından bazı farklılıklar olabilir.

- Yerden tasarruf ve kararlılık: Yerden tasarruf etmek ve taşımak için katlanabilir.Pasın önlenmesi ve çelik merkez direk şemsiyesinden daha hafiftir.

Üretici Parça Numarası RC0001M2
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız