İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Paslanmaz Çelik Pop-Up Sıçrama Çekirdek Havzası Drenaj Filtresi Saç Catcher lavabo süzgeci Küvet Stoper Banyo Fişi Banyo Aracı

₺325.42 ₺195.21
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

2. Dahili Süzgeç: Normal puch düğmeli tahliyeden farklı olarak, bu tahliye tapası, içinde tüyleri düzgün bir şekilde toplayan ve tahliyenin tıkanmasını önleyen tıkanma önleyici bir sepet süzgecine sahiptir. clogging.No mücevher, yüzük, kir ve diğer şeyler tahliye borusuna girecektir.

Paket içeriği:

6. Kurulumu Kolay: Basit bir yapıya sahip olduğu ve herhangi bir alete ihtiyaç duymadığı için açılır tahliye süzgecini herkes kurabilir.Sadece eski lavabo tahliye tapasını çıkarın ve zıplayan çekirdeği takın.

1 adet Havzası Pop-up tahliye Filtresi

1. Açılır drenaj filtresi tasarımı, geleneksel ve uygunsuz drenaj yöntemlerini (zincirli temel tapa gibi) altüst eder!İki mod arasında geçiş yapabilirsiniz, fiş (su depolama) ve filtre (su drenajı), sadece üst kapağa hafifçe basarak.

5. Sert Malzeme: Açılır lavabo drenaj borusu, patlamaya dayanıklı ve çatlamaya dayanıklı, dayanıklı, pürüzsüz ve dokunması rahat, paslanmaya, korozyona ve renk bozulmasına karşı dayanıklı, kalınlaştırılmış ve paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır.

Marka Yeni ve yüksek kaliteli.

Malzeme: ABS

Özellikler:

Özellikler:

3. Su geçirmez: Yapıştırıcı gerektirmeyen kalınlaştırılmış, dikenli ve silikon bir contadır ve oksidasyon direnci ile karakterizedir.

(1 inç = 25.4 mm veya 1mm = 0.0393 inç)

Not:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

4. Sağlam Lavabo Durdurucu: Entegre kesintisiz bir tasarımdır.Bu yerleşik sepetin etrafındaki kauçuk halka stabiliteyi korur, ittiğinizde eğilmez button.So sızdırmazlık ve drenaj konusunda endişelenmenize gerek yok.

Boyutu: resim gösterildiği Gibi

Renk: altın, gümüş

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Kaynak Anakara Çin
Malzeme ÇİNKO

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız