İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Arabası Fan Dönebilen USB Fan Araba Koltuğu Arabası Aksesuarları Sessiz Tripod Fan ile 5200mAh Akülü 3 Hız

₺413.96 ₺310.37
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Süreler: 10-34 saat

Özellikler:

Çıkış: DC5V / 2.1 A

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Seçilen Malzeme: USB bebek arabası fanı dayanıklı plastik malzeme kullanır, toksik olmayan koku, aşınma direnci, güçlü fırçasız motor ve büyük kapasiteli pil uzun süreler getirir.

Pil Kapasitesi: 5200 mAh

El Ücretsiz USB Fan: Çeşitli tutamak çubukları için uygun taşınabilir boyuta sahip USB Fan, alışveriş yaparken, yürürken , seyahat ederken elinizi serbest bırakın, sabit sabit ve kaymaz veya düşmeden endişe etmeyin, masa üstü fan için de kullanılabilir, tripod bir telefon tutucusuna dönüştürülebilir.

Hız: 3 ayarlanabilir hız rüzgar

Faydalı Bebek Arabası Fanı: Bebek arabası fanımız, esnek stand, ihtiyacınız olan açıya bükülebilen benzersiz tripod tasarımı, dayanıklı ve sağlam, bebek arabası çubuğuna sabitlenmiş, kolay düşmeyen özelliklere sahiptir.

1x Arabası USB Fan

Paket içeriği:

Gerilim: 3-5W

USB ve pille Çalışan Fan: Taşınabilir bebek arabası fanı, USB ile çalışan ve pille çalışan, güç bankası, dizüstü bilgisayar, araç şarj cihazı, usb şarj cihazı, 1 tam şarj olduktan sonra 10-34 saatlik sürelerle bağlanarak şarj edilmesi kolay, dayanıklı ve kullanımı kolaydır.

Özellikler:

Malzeme: Plastik

Not:

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

360 ° Dönebilen: USB fan özellikleri ile 3 hız tipi rüzgar ve taşıma ile bir 360°ayarlanabilir açı standı, çeşitli gereksinimi karşılayabilir, değiştirmek için ücretsiz kavrama açısı, kolay klip çeşitli barlar, esnek döndürmek ve sıkılık derecesini ayarlamak baz gidon boyutu, çok amaçlı ve kullanışlı kullanmak için.

Şarj Süresi: 3-5 saat

Ürün Boyutu: resim gösterildiği gibi

Renk: Siyah / Kraliyet-mavi

Giriş: DC5V / 2.1 A

CN Guangdong
Yaş Aralığı 0-6m arası
Kaynak Anakara Çin
Malzeme plastik

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız