İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

A50I 10 ADET Kendinden Yapışkanlı Perde olta tutucular Sondaj perde çubukları Parantez Sondaj Tırnak Ücretsiz Ayarlanabilir Kanca

₺292.82 ₺193.28
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

[Ev Dekorasyon Perde Çubuk Braketi] - Modern tasarım şeffaf sabit çubuk braketi, basit ve cömert görünüm, çoğu ev stili için uygun, Banyonuzu/yatak odanızı/oturma odanızı/ofisinizi süsleyin.Aynı zamanda, ailenize ve arkadaşlarınıza hediye olarak da verebilirsiniz.

[Kaliteli Malzemeler] Kaliteli plastikten yapılmış bu perde çubuk kancaları sağlam, dayanıklıdır ve uzun servis döngülerine sahiptir.5kg/11pound yük kapasitesi ile yapışkanlı perde çubuk tutucular kullanım güvenliğini sağlayabilir.

Malzeme: ABS + bahar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

10 x Perde Çubuk Tutucular

Ürün Adı: Kendinden Yapışkanlı Perde Çubuk Tutucular Tutucular

[10 Paket Perde Çubuk Braketleri] Matkap perdelik parantez tutucuları olmadan 10 paket alacaksınız.çok güçlü yapıştırıcı ve dayanıklı, yoğun kullanımdan sonra iyi yapışacaktır.1-2 cm çapında perde çubukları veya havlu çubukları için uygundur.

boyut: 6x5cm

renk: Siyah / Şeffaf

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

[Kurulumu kolay] Arka tarafta güçlü Yapıştırıcı, kolay install.no delik açmanız gerekiyor, çivi yok, duvara zarar yok.Ev Olmayan delinmiş Yuvarlak Çubuk Sabitleme Klipsi, Duvar Braketi Banyo havlu askısı Perde ev düzenleyici Duvar Halka Kanca Tutucular Klipler.Kendinden yapışkanlı bir sırt ile, herhangi bir alet kullanmadan kurulumu kolaydır.

Özellikler:

Paket içeriği:

[Geniş Kullanım Yelpazesi] - Bu perde çubuğu tutucusu, ev mobilyası, cam, ayna, seramik karo, mermer, paslanmaz çelik vb.Gibi pürüzsüz yüzeyler için çok uygundur.Değiller .boyalı veya dokulu duvarlar için uygundur.Matkap perde çubuğu olmayan braket, günlük hayatımızda vazgeçilmez bir öğedir.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız