İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Dikiz aynası telefon araç tutucu Telefon Ve GPS Tutucu Evrensel Dönen Ayarlanabilir Geri Çekilebilir Otomatik telefon tutucu

₺1 585.22 ₺792.61
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ürün ağırlığı: 145g

3.【Sağlam Tutuş】 Telefonunuzu sabit bir şekilde desteklemek için dikiz aynası telefon montajını kullanın driving.It telefonunuzu güvenli bir şekilde yerinde tutar ve ister yüksek sürüş yapıyor olun, ister çarpmalardan geçiyor olun, düşmelere karşı korur.

2. 360° Dikiz Aynası Telefon Tutucusu, açıyı istediğiniz gibi ayarlayabilir ve görüş hattını engellemeden dikiz aynası ile aynı hizadadır.

Ürün Adı: Dikiz Aynası telefon tutucu

1 * Dikiz Aynası Telefon Tutucu

Ürün rengi: siyah kırmızı

1. Dikiz Aynası Telefon Tutucusunun sağlam klips kolu, telefonlarınızı sıkıca kavrayabilir ve bu da düşmeyi önler.

Ürün listesi:

Notlar:

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Başınızı İndirmenize Gerek Yok】 Teleskopik kol tasarımına sahip dikiz aynası Telefon Tutucusu, aşağı bakmadan telefona bakmanıza, ellerinizi serbest bırakmanıza, görüşünüzü yolda tutmanıza ve daha güvenli sürmenize olanak tanır.

4.【Kolay kurulum】 Mengene tipi bir tasarım benimseyen, araba için bir cep telefonu tutucusu kurmanız için uygundur.Sadece yüklemek/kaldırmak için vidayı bükün, çok uygun.

Malzeme: ABS + Silikon

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-3 cm'lik bir farka izin verin.

Özellikler:

2.【360 Dönen Tasarım】 Araba için ayna telefon tutucu, görüşünüzü engellemeden size iyi bir görünüm getirmek için ayarlamanız için uygun olan 360 derece dönebilen bir tasarıma sahiptir.

Belirleme:

Uygulanabilir cep telefonu boyutu: 3.5-7.2 in

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

5.【Yaygın Olarak Kullanılır】3,5" ila 7,2" telefonlarla uyumlu, Araba için Dikiz Aynası Telefon Tutucusu, araba dikiz aynaları, araba yastıkları, mutfaklar, yemek odaları, yatak odaları, öğrenciler için çevrimiçi sınıflar vb.İçin uygundur.

Kaynak Anakara Çin
Renk Adı Siyah
Malzeme ABS + Silikon

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız