İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Çocuklar için Gökkuşağı Kazak Erkek ve Kız Çocukları için Renkli ve Rahat Kazak Yeni Yıl Kışı için Zarif ve Sıcak Triko

₺689.03 ₺344.51
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Malzeme: akrilik

Daha fazla ürün detayına bakın

2.Sevimli ve renkli kazak: Bu çocuk gökkuşağı kazak sizin için sevimli ve renkli bir seçimdir kids.It gökkuşağı rengi ve önü kabarık topları olan, eğlenceli ve rahat bir görünüm veren birleştirme tasarımına sahiptir.

4.Renkli tasarım:Çocuklar için gökkuşağı kazak, uzun kollu ve rahat ve giymesi kolay yuvarlak yakalı.Canlı renkler her kıyafeti aydınlatacak ve çocukları mutlu ve şık hissettirecek.

Kazak*1

3.Güzel Hazırlanmış: Kızlar için bu çocuk kazağı, zarif olması nedeniyle yumuşak, sıcak ve tüy bırakmaz. workmanship.It boynu örten geniş bir yakası ve farklı bedenlere uyan elastik manşetleri vardır.Gökkuşağı tasarımı bu süveteri renkli ve rahat hale getirir.Küçük kızın bu süvetere bayılacak.

Çocuklar için Gökkuşağı Kazak-Noel için rahat ve renkli bir hediye!Bu rahat kazak, büyük bir yakaya ve her yaştan çocuklar tarafından sevilen şık bir tasarıma sahiptir.Bu gökkuşağı süveteriyle çocuklarınızı sıcak ve mutlu tutun!

5.Komik Hediyeler: Çocuklar için bu gökkuşağı kazak, çocuklarınızın vücuduna rahatça ve rahatça sığacak şekilde tasarlanmıştır.Örgü kumaş esnek ve esnektir, çocuklarınızın özgürce hareket etmesine ve aktivitelerinin tadını çıkarmasına izin verir.Bu gökkuşağı kazak, herhangi bir kıyafet ve fırsatla eşleşebilir, bu da Noel, Yeni Yıl, tatil, doğum günü veya diğer özel günler için çocuklarınız için harika bir hediye haline getirir.

1.Sıcak ve yumuşak: Çocuklar için bu gökkuşağı kazak, soğukta rahat konfor ve sıcaklık sağlayan kalınlaştırılmış akrilik elyaf malzemeden yapılmıştır days.It cildinde yumuşak ve yumuşaktır ve ruh hallerini aydınlatır.

Ambalaj Listesi:

Belirleme:

Yaş Öner 7-12y'nın sohbeti
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Gökkuşağı Kazak Çocuklar Yürümeye Başlayan Örgü Kazak

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız