İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

130 DB Safesound kişisel güvenlik alarmlı anahtarlık LED ışıkları ile Mini kendini savunma Elektronik Cihaz kadınlar Kızlar çocuklar için

₺133.68 ₺90.85
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

*Küçük ve taşınabilir, Kadınlar, çocuklar, yaşlı kaşifler vb. İçin uygun, bireyin güven duygularını, bağımsızlığını ve kişisel güvenliğini korumak için ihtiyaç duydukları kişisel güvenliği artırabilir. lives.It kolay erişim için bir sırt çantasına, çantaya veya anahtarlıklara takılabilir, ayrıca kordon.

Özellikler:

4. Ürün (ler) ilan edildiği gibi değilse tüm nakliye ücretini üstleneceğiz.

1 * Kordon

* Kendini savunma kişisel alarm sadece kadınlar ve led mini el feneri için kendini savunma sağlamaz.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir.Memnuniyetinizi yerine getirebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Bluegold.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

1 * Acil Kişisel Alarm

* Yüksek 120-130dB kendini savunma kişisel alarmı harika ses çıkarır ve birisi tehlikeli durumda olduğunda yardım için dikkat çekebilir.

SÜRESİ DOLMUŞ GARANTİ.

Paket içeriği:

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

7. Teslim Süresi:

HACİM: 120-130dB (Yaklaşık)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

6. Siparişinizi ödeme tarihinden itibaren 30 gün sonra almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Özellikler:

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

* Kişisel alarm, bir saldırganı şok etmeye ve caydırmaya ve koruma olarak kullanılan ihtiyaç zamanlarında dikkat çekmeye yardımcı olur.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.ÖĞELERİ tamir ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ

Sevkiyat

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

Geri bildirim

*Kullanımı kolay, tehlikeli acil durumlarda fişi çıkarırsanız alarm için etkinleştirin; Fişi taktığınızda alarmı kapatın; Gece aydınlatması için parlak LED ışığı etkinleştirmek, karanlık yürüyüş yollarını aydınlatmak ve anahtar deliğini bulmak için mini LED düğmesine basın.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

Tanım:

İade ve geri ödeme

Garanti

Özellikler:

Bluegold.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.

Kişisel Alarm güvenli ses acil kendini savunma güvenlik Alarm Anahtarlık LED el feneri

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

A kendini savunma alarmı
F acil durum alarmı
M elektroşok savunma kişisel kadın indir
H Kendini Savunma
J kişisel savunma için gaz
G Güvenlik koruması
K şok tabancası elektrik savunması
E kendini savunma anahtarlık
B Kişisel alarm
C Kız Kadın Güvenlik Koruma alarmı
I Kendini savunan kadınlar
D Çığlık Yüksek Sesle Anahtarlık
L kişisel savunma
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız