İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

USB 3.0 Mobil sabit disk Kablosu AM Erkek B Erkek Bağlantı Noktası Çift Kafa Y Tipi 5 Gbps'ye Kadar Veri İletim Kablosu Güç Kaynağı

₺940.18 ₺470.09
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Not: USB3.0'ın akım çıkışı yalnızca 500mA olduğundan, sabit diskiniz 500ma'yı aşarsa, sabit diski korumak için yardımcı güce sahip bir veri kablosu kullanmanız önerilir.

Liste:

3.[Hızlı İletim Hızı] USB 3.0 uyumlu ana bilgisayarları ve cihazları bağlayan bir USB 3.0 Y kablosu olan USB 3.0 Çift Kablosunun 10 GB'lık bir dosyayı aktarması yalnızca 20 saniye sürüyor, 5 Gbps'ye kadar iletim hızları sağlıyor ve beklemeye daha fazla zaman harcanmıyor.

1 * USB 3.0 çift kablo

1. Polietilen (LDPE)/PVC iç yalıtım, yüksek sadakat tasarımı, güçlü anti-girişim yeteneği, azaltılmış iletim sinyali zayıflaması benimser.İyi kullanım etkisi.

2. Bu USB3. 0 çift A-kablo, bir USB kafası çalışır, gelişmiş güç kaynağı vardır, diğer arayüzlerde de kullanılabilir, ikincil hat 20 CM uzunluğunda, standart 3.0'dır.

Adı: USB3. 0 mobil sabit disk kablosu (USB3. 0)

4.[Çok Çeşitli Uygulamalar ] USB Kabloları-B cihazlarınıza bağlanır, düşük güç çıkışlı USB bağlantı noktalarına sahip diğer cihazlar için mükemmeldir ve HDD, PC, Dizüstü Bilgisayar, Cep Telefonları, Dijital kameralar ve Yazıcılar için uygundur.

3. USB 3.0 y kablosu, USB 3.0 uyumlu bir ana bilgisayar ve cihaza bağlandığında 5 Gbps'ye kadar aktarım hızı sağlar.

5. Not 3 S5 Not Pro 12.2 ile uyumlu / Harici Sabit Disk Buffalo Imation WD Western Digital My Passport / HDD Muhafaza / Yazıcı / Tarayıcı / Modem / Kamera / - B USB 3.0 bağlantı noktasına sahip tüm cihazlar.

Daha fazla ürün detayına bakın

5.[Geniş Uyumluluk] USB Şarj Kablosu, HDD muhafaza/yazıcı/tarayıcı/modem/kamera ABD B'den B'ye tüm cihazlar için mükemmel, geniş bir uygulama yelpazesine sahip olan Not 3 S5 Not Pro 12.2/Harici Sabit Disk Buffalo İmation ile uyumludur.

2.[Benzersizlik Duygusu ] Yardımcı hat eşit uzunlukta 20 cm, standart 3.0, Çift USB Ayırıcı Kablo, güç kaynağı için bir USB kafasına sahip, güç kaynağını güçlendiren ve diğer arayüzlerde de kullanılabilen bir USB 3.0 Çift A kablosudur.

1.[En Kaliteli Malzemeler ] Seçilmiş yüksek kaliteli polietilen (LDPE)/PVC iç yalıtımdan yapılmış olan USB 3.0 Şarj Kablosu, yüksek kaliteli bir tasarım benimseyerek güçlü bir parazit önleme özelliğine, düşük iletim sinyali zayıflamasına ve iyi kullanım etkisine sahiptir.

Tel uzunluğu: yaklaşık 0.5 m / 1.64 ft

4. Bunu HDD'ler, PC'ler, dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları, dijital kameralar, yazıcılar,- U veya düşük güç çıkışlı USB bağlantı noktalarına sahip diğer cihazlar gibi-B cihazlarınızla bağlayın.

Özellikler:

Parametreler:

Ürün rengi: siyah

Kaynak Anakara Çin
Tip Kablo Adaptörü

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız