İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Ev mutfak dondurma makinesi DIY yapma meyve koni dondurulmuş tatlı makinesi ev yapımı yaz ısı kabartma Popsicles otomatik

₺1 330.02 ₺910.66
( 3 Müşteri yorumları )
Renk:

Herhangi bir meyveyi dondurabilirsiniz.

Artık fazladan meyve atmak yok!Dondurun ve sağlıklı bir dondurulmuş tatlıya dönüştürün."Meyveli Dondurma Makinesi", en sevdiğiniz meyveleri saniyeler içinde yumuşak bir dondurulmuş tatlıya dönüştürür!Meyveleri soyun, kesin ve dondurun-oluğa yerleştirin ve işte lezzetli ve sağlıklı bir tatlı servis edilir!Yalnızca sizin ve aileniz için en iyi olduğunu düşündüğünüz malzemelerle kullanın.

1. Adım 1 Sızdırmazlık halkasını boşaltma kapağına ve 2'ye yerleştirin. Adım 2 vidayı namlu 3'e yerleştirin. Adım 3 boşaltma kapağını sıkın ve 4. Adım 4 taşlama sistemini ana 5'e takın. Adım 5 Namlunun dekoratif parçalarını 6'ya yerleştirin.Adım 6 besleme kabını namluya koyun 7.Adım 7 besleme çubuğunu yedi adımda kurulumu kolay beslemeye koyun, ardından lezzetli dondurma yapabilirsiniz

Lezzetli / Besleyici / Yağsız / sütsüz

Renk Kutusu Boyutu: 24*16 * 33.5 cm

İADE / İADE POLİTİKASI

3 > 60 gün sonra paket hala teslim edilmezse, size para iade edecektir.

Öğe veya hizmetten memnun değilseniz, bir anlaşmazlık açmadan veya bize olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, size en iyi çözümü sunacağız ve size daha mükemmel hizmet vermek için daha çok çalışacağız.Teşekkürler!

Geri bildirim hakkında:

Sevgili müşteri, parsel aldıktan sonra, iyi durumda iken öğeden memnunsanız, sizi içtenlikle olumlu geribildirim veya güzel resimlerle bize 5 yıldızlı derecelendirme bırakmaya davet ediyoruz (gizli hediyeyi kazanın! ) ve bunu çok takdir edeceğiz !

(Denemeye devam edin !Lezzetli tarifler için tarif kitabımıza bakın...ve çocuklarınızın "meyveli dondurmayı" seveceği için ne kadar mutlu olacaksınız ! )

1 > Parsel aldığınızda, Çanta sağlamsa, ancak paketi açtıktan sonra ürün kırılmışsa, kanıt sağlayabilir, size tüm parayı iade edebilir veya sizin için ücretsiz olarak yeni bir paket gönderebiliriz.

Mağazayı "takip et"

MUZLAR-Dondurucuya koymadan önce daima muzları soyun.Muzlar yumuşak ve aşırı olgun olmalı, cilt kahverengi lekeli olmalıdır.Tatlıyı yapmadan önce, bir seferde 1 veya 2 muzu dondurun. time.To en iyi tadı sağlayın, 2 gün içinde dondurulmuş muz kullanın.Dondurmadan önce muzları önceden kesebilirsiniz.Dondurucuda en az 12 saat saklayın.

Dondurma makinesi, Dondurma yapma makinesi, dondurulmuş meyve tatlı makinesi, dondurulmuş meyve tatlı makinesi, otomatik dondurma makinesi,

Değerli müşterimiz,

Ağırlık: 2kg

meyve buzlu şeker makinesi, meyve buzlu şeker makinesi, maquina de helados

Mağazamıza "takip et" e hoş geldiniz ve aşağıdaki haklara sahip olacaksınız:

DİĞER MEYVELER-En iyi sonuçları elde etmek için meyvelerin donmadan önce olgunlaşması gerekir.meyvenin bir çukuru, gövdesi ve büyük tohumları varsa, lütfen dondurucuya koymadan önce çıkarın.Cildi elma, armut, ananas, kivi ve diğer meyvelerden (tüm turunçgiller, mango vb.) Çıkarın. , meyve derileri dağıtıcıyı sıkıştıracaktır).Meyveyi 1-1, 5 inçlik parçalar halinde önceden kesin, ardından en az 12 saat boyunca küçük partiler halinde dondurun.Mağazadan satın alınan dondurulmuş meyveleri de kullanabilirsiniz.

Güç: 160 W

Dondurma Makinesi, dondurma yapma makinesi, Meyve Koni makinesi, Dondurulmuş Tatlı Makinesi, dondurma makinesi, meyve dondurma makinesi,

Ev Mutfak Meyve Dondurma Makinesi, dondurma istekleriniz için nihai çözüm!Bu yenilikçi dondurma makinesi ile artık kendi evinizin rahatlığında lezzetli dondurulmuş tatlıların tadını çıkarabilirsiniz.Yaz sıcağını yenin ve Yaz Sıcağı Giderici Popsicles Otomatik makinemizle ev yapımı ikramların tadını çıkarın.Bu dondurma makinesi, dondurma yapma deneyiminizi bir esinti haline getirmek için tasarlanmıştır.İster taze meyveler ister kremsi çökmekte olan tatlar olsun, en sevdiğiniz malzemeleri ekleyin ve gerisini makinenin yapmasına izin verin.Meyveli dondurma makinemiz, tüm ailenin keyif alması için sağlıklı ve ferahlatıcı ikramlar oluşturabilmenizi sağlar.Bu dondurulmuş tatlı üreticisinin rahatlığı unmatched.No dondurmacıda uzun kuyruklarda beklemeniz veya mağazadan satın alınan seçeneklere razı olmanız gerekir.Sadece bir düğmeye basarak, göz açıp kapayıncaya kadar bir grup ağız sulandıran dondurmayı hazırlayabilirsiniz.Manuel işlem, dondurulmuş ikramlarınızın kıvamını ve dokusunu kontrol etmenizi sağlayarak her seferinde mükemmel bir sonuç elde etmenizi sağlar.Bu dondurma makinesi sadece lezzet ve rahatlık sağlamakla kalmaz, aynı zamanda temizlenmesi ve bakımı da kolaydır.Şık tasarımı ve kompakt boyutu, onu her mutfağa mükemmel bir katkı sağlar countertop.So neden bekleyelim?Meyveli Dondurma Makinemizle kendinizi ve sevdiklerinizi ev yapımı dondurma sevinciyle şımartın.

2. Ve satın alma işleminiz için her seferinde Çin özelliklerine sahip ekstra bir hediye alacaksınız...

Aşağıdaki işlem: Sol alt köşedeki "Mağaza" yı tıklayın - > " Takip Et "i tıklayın

2. DONDURULMUŞ MEYVELERİ VE GIDA MALZEMELERİNİ OLUĞA KOYUN VE DONDURMA YAPMAK İÇİN İTİN

3. KENDİ KENDİNE YAPILAN sağlıklı DONDURMANIZIN TADINI ÇIKARIN!

Ev Mutfak Meyve Dondurma Makinesi, Dondurma Koni Makinesi, Dondurulmuş Tatlı Üreticisi

2 Renkte mevcuttur (Beyaz, Kırmızı)

Amerikan Standardı: 110V

4 > Öğeleri geri göndermek, aldığınız tarihten itibaren 7 gün içinde yapılmalıdır.

Makineyi çalıştırmadan önce Kullanım Kılavuzunu dikkatlice okuduğunuzdan emin olun.

Şeker veya sert çikolata gibi bazı eklentiler Oluğu ve Dağıtıcıyı tıkayabilir.dondurulmuş tatlı akmayı bırakırsa (malzemeler hala olukta iken), üniteyi hemen kapatın ve elektrik prizinden çıkarın.Üniteyi sökün ve tıkanıklığı (dağıtıcıdaki) temizleyin .Üniteyi tekrar bir araya getirin ve devam edin.

Kapasite (Litre) 500-1000ml
Anma gücü 160
Tip Açıklamaya bakın
Özellikler Avrupa Standardı Amerikan Standardı
Güç (W) 160W
Kapasite 500ml
Ürün kategorisi dondurma makinesi
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı HAOYUNMA'NIN
Anma frekansı 50
Model Numarası AW xm-908
Ürün adı dondurma makinesi
Anma Gerilimi 110 V / 220 V

3 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-08-31

Hızlı teslimat, beklenmedik ve harika bir ürün, hepimiz onu seviyoruz!

Misafir - 2023-09-08

Malları hızlı bir şekilde aldı, makine iyi, çok beğendim, yavaş çalışacağım...

Misafir - 2023-05-30

Hızlıבבליי

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız