İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Manyetik ayakkabı tokası Metal ayakkabı bağcığı Toka Ayakabı Toka Kilit Metal Hızlı Manyetik ayakkabı Dizeleri WomenFixed Ayakkabı Bağı Klipleri

₺37.23 ₺25.27
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

2.Aşınmaya Dayanıklı Malzeme: Manyetik Ayakkabı Bağcığı Kilidi aşınmaya dayanıklı polyester tel ve metal olduğundan, uzun ömürlüdür ve size uzun süre hizmet edebilir.

Uzunluk: 100 cm / 39.4 in

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

Özellikler:

Genişlik: 0.8 cm / 0.31 inç

Yüksek mukavemetli polyester filament ve metal kombinasyonu, ayakkabı bağlarının güçlü ve dayanıklı olmasını sağlar ve tekrarlanan gerilmeden sonra deforme olmaz veya elastikiyetini kaybetmez.

Manyetik sabitleme güvenliğinizi sağlar, ayakkabı bağcıklarının karışması, düşmesi veya başka şeylere takılması konusunda daha fazla endişelenmeyin, güçlü ve güvenli bir sabitleme sağlamak için manyetik tokayı kullanın.

Tüm yaş grupları için uygundur, erkekler, kadınlar, yaşlı ve genç, çocuklar ve yetişkinler kullanabilir, basit ve kurulumu kolaydır, her tarz spor ve rahat ayakkabı ile olabilir, klasiktir.

Ürün malzemesi: polyester ipek ve metal

5.Geniş Uygulama Yelpazesi: Manyetik Ayakkabı Tokası geniş bir uygulama yelpazesine sahiptir. applications.It her tarz spor ayakkabı ile olabilir ve çok çeşitli gruplar için uygundur.

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif boyut farklılıklarına izin verin.

Bağcıksız, daha fazla zaman kazandıran ve emek tasarrufu sağlayan, düğüm atma veya ayakkabı bağcıklarının düşmesi veya gevşemesi konusunda endişelenmenize gerek yok, zamandan ve enerjiden tasarruf edin, egzersiz ve dengeye odaklanabilirsiniz.

Daha fazla ürün detayına bakın

Kalınlık: 0.2 cm / 0.08 inç

4.Kullanımı Kolay: Manyetik Bağcıksız Ayakkabı Bağı Tokası, koşarken yalnızca öne odaklanmanızı sağlar.Zamandan ve emekten tasarruf edin, düğüm bağlama, bağcıkların düşmesi veya gevşemesi ile uğraşmanıza gerek yok.

Tanım:

1 takım * Manyetik Ayakkabı Bağı Toka

3.Düşmeyi Reddetme: Bağcıklı Ayakkabı Tokaları sizi güvende tutmaz ve artık ayakkabı bağcıklarınızın karışması, düşmesi veya başka şeylere yakalanması konusunda endişelenmenize izin vermez.

1.Yüksüz koşu: Manyetik Ayakkabı Bağı Tokası, hızınızı daha esnek ve özgür hale getirerek oyuna odaklanmanıza ve oyunun eğlencesinin tadını çıkarmanıza olanak tanır.Yük olmadan koşmak.

Not:

Ambalaj Listesi:

Tip Ayakkabı Kapakları
Bölüm Adı Üniseks
Malzeme Pamuk
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız