İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Deklanşör Bıçak Perde Meclisi Onarım Bölümü Değiştirme Nikon Z5, Z6, Z7,Z6II, Z7II Kamera

₺2 807.99 ₺2 274.44
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

4.Nasıl kurulacağını bilmiyorsanız, önceden bizimle iletişime geçebilir ve ücretsiz kurulum için malınızı bize gönderebilirsiniz.Ama kendi posta ücretini ödemek zorundasın.

Uygulama senaryoları: Kişiselleştirilmiş moda

Alıcıların makbuzunun çıkarlarını korumak için, malları alırken lütfen aşağıdaki noktalara dikkat edin:

Durum: Yeni ürün

Size daha iyi hizmet verebilmek için lütfen işleme adil davranın.Geribildirim bizim hayatımızdır, nötr veya olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce, daha iyi bir çözüm elde etmek için lütfen bizimle iletişime geçin.Ben mutlu bir alışveriş var diliyorum.

Geri Bildirim Hakkında:

1.Taahhüdümüz: Teslimattan önce kalite sorunu olmadığını belirlemek için tüm mallar dikkatlice tespit edilir.lütfen sakin ol.

Merhaba, Sevgili alıcı: Mağazama hoşgeldiniz Dijital Ev.

1.En iyi yol doğrudan çevrimiçi ödemedir, güvenli ve kullanışlıdır.

Ağırlık: 101g (dahil) ila 150g (dahil)

3. Alıcınızın bilgilerini doldururken, lütfen ilgili kişi, adres, posta kodu ve telefon numarası gibi tüm ayrıntılı bilgileri tamamladığınızdan emin olun.

3.İmzaladıktan sonra, lütfen koruyucu filmi ve diğer etiketleri yırtmadan ürünü mümkün olan en kısa sürede tespit edin.İyilikle ilgili yanlış bir şey bulursanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Sonra başarılı bir şekilde değiş tokuş yapabilirsiniz.

Müşteri Bildirimi:

2.Do müşteri malları aldığında imzalamak için acele etmeyin!Lütfen önce kuryenin önündeki malları kontrol edin, ardından imzalayın.Ambalaj kartonları açık işaretler veya mal teslim hatası olmuşsa veya mallar aşınmış görünüyorsa, imzalamayı reddetmeli ve çıkarlarınızı sağlamak için mümkün olan en kısa sürede bizimle iletişime geçmelidir.

2.In beğendiğiniz malları başarılı bir şekilde satın almak ve hızlı bir şekilde teslim etmek için, lütfen satın aldıktan sonra bir hafta içinde tam ödemenin yapıldığından emin olun, aksi takdirde sipariş formu geçersiz veya sistem tarafından iptal edilecektir.

Satın aldığınız için teşekkürler.Bir dahaki sefere satın almaya hoş geldiniz !

Ödeme ve Teslimat Hakkında:

Marka Adı Çılgın RZX
Model Numarası Z5'in, Z6'nın, z7, Z6II, Z7II
Uyumlu Kamera Stili Nokta ve Çekim Kameraları
Kaynak Anakara Çin
Uyumlu Marka nikon için
Paket Evet

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız