İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

4 Haneli Asma Kilit Uzun Köstek Açık Su Geçirmez Spor Salonu Soyunma Kilidi Küçük Asma Kilit Spor Soyunma Çit Kapısı Araç Kutusu Çile Depolama

₺177.46 ₺87.00
( 2 Müşteri yorumları )
Renk:

Malzeme: Çinko Alaşım

3.【Güvenli ve kullanışlı】4 haneli şifreli şifre, hırsızların çatlaması zor olan 10.000 benzersiz kombinasyon anlamına gelir.Şifreyi hatırla, anahtarı kullanmana gerek yok.

Çinko alaşımlı pas önleyici kilit gövdesi: Kilit gövdesi, galvanik kaplama veya çevre dostu boya ile desteklenmiş, yeşil ve sağlıklı çinko alaşımlı dökümden yapılmıştır, korozyonu, paslanmayı etkili bir şekilde önleyebilir ve daha uzun servis ömrüne sahip olabilir.

Dört haneli şifreli kilit: Son derece güvenli.

Ağırlık: 105 g / g

Adı: 4 haneli asma kilit

Sertleştirilmiş çelik kelepçeli şifreli Kilit: yüksek kesme ve kurcalamaya karşı direnç

Kilit vücut boyutu: 80 * 40 * 13mm

Kullanım Alanları: Genellikle spor salonu soyunma kapılarını, avlu kapılarını, kapıları ve pencereleri kilitlemek için uygundur

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Kesilmeye Dayanıklı】 Bu asma kilit, daha sağlam, güvenli, kesilmez, paslanmaya karşı dayanıklı ve hava koşullarına dayanıklı hale getiren yüksek mukavemetli çinko alaşımlı kilit gövdesi, paslanmaz çelik kapak ve sertleştirilmiş çelik kilit mandalını benimser.

4.【Kullanımı Kolay】 Sıfırlanabilir şifreli kilit kullanımı kolaydır, tercih ettiğiniz kombinasyonu kolayca ayarlayabilir ve sıfırlayabilir ve kapıyı anahtarsız, kolay ve rahat bir şekilde açabilir.

Kilit açma: kod satırıyla hizalamak için doğru şifreyi çevirin (kod satırı, üçgen sembolüyle hizalanmış üçgen sembolünün altındaki çizgidir) ve ardından açmak için kilit tutamacını yukarı çekin.

1 * soyunma kilit kombinasyonu

Tanım:

2.【Çinko Alaşımlı Malzeme】 Çinko alaşımlı malzeme güçlü ve dayanıklıdır ve çevre dostu boya sizi ve ailenizi içten dışa korur.

Isıl işlem görmüş sert krom kaplı kilit kancası: Isıl işlemden sonra, kilit kancası sertlik ve mukavemet açısından büyük ölçüde iyileştirilir ve görünüm, daha parlak, aşınmaya dayanıklı ve korozyon önleyici olan krom kaplamadır.uzun süreli kullanım için uygundur.

Özellikler:

Liste:

5.【Çoklu Kullanım】 Kullanışlı anahtarsız tasarım, bu şifreli kilitlerin diğer anahtar dolaplarına göre bir avantajı vardır.Küçük boyutlu ve hafif, iç ve dış mekan kullanımı için uygundur.Yan camların birleştirilmesi kolaydır.

Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Sıfırlanabilir 4 Haneli Asma Kilit
Kilidini Açmanın Yolları Mekanik Tuşlar

2 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-08-26

param için hiçbir şey almadım

Misafir - 2023-08-26

param için hiçbir şey almadım

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız