İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Oda için buharlı Nemlendirici, Gece Lambası ile Akıllı Üst Dolgu, 6L, Klasik 300S, Beyaz

₺13 697.95 ₺10 547.38
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Sadece 30db'de çalışan bu bebek dostu nemlendirici neredeyse sessizdir.Uyku modunu açın, nemlendiricinin sisi düşük bir seviyeye geçecek ve ekran ışığını kapatarak hafif uyuyanlar için uyku dostu bir atmosfer yaratacaktır.Zihni ve vücudu rahatlatan hoş bir deneyim için en sevdiğiniz uçucu yağları aromaterapi kitine ekleyin.size 2 yıl garanti ve memnuniyet garantisi veren müşteri raporları önerilir.

Donatılmış 6L büyük tank, serin buharlı nem aygıtı 60 saate kadar çalışabilir ve size sık sık su ilavesi olmadan 7 gece rahat uyku sağlar.500 mL/saate kadar sis çıkışı ile oda için buharlaştırıcılar ve nemlendiriciler, 753 ft2 / 70 m2'ye kadar olan alanları kolayca işleyebilir.Büyük odanın, ofisin ve tüm evin mükemmel kapsama alanı.Beklenmeyen 4 kat daha hızlı nemlendirme, kuru havanın neden olduğu kaşıntılı cildi, boğaz ağrısını ve sinüziti hızla gidermeye yardımcı olur.Büyük açıklık, tankın doldurulmasını ve temizlenmesini kolaylaştırır.Üst dolgu tasarımı ile, sıfır sızıntı tasarlanmış bir ürünün rahatlığının tadını çıkarmak için sadece bir adımda su eklemek için kapağı açmanız gerekir.

Yetkili Medya Onayları: Top Pick Wirecutter: "En iyi Nemlendirici".

Temizleme Fırçası ile birlikte gelir.Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Tank 360° Dönen Nozul. 2 Yıl Garanti Kutuda ne var? 1 × 6L Ultrasonik Akıllı Üst Dolgu Nemlendirici 5 × Pedler (1 Önceden Yüklenmiş) 1 × Temizleme Fırçası 1 × Kullanım Kılavuzu Neden ?Sorunsuz 2 Yıl Garanti ve Müşteri Destek Ekibi-Kaliforniya merkezli.

Zamanlayıcı.Özel Bitki Bakım Özelliği.> Kullanıcı dostu: Üç kontrol yöntemi: dokunmatik panel, App, ses kontrolü Akıllı dahili nem sensörü ve LED ekran.İsteğe bağlı gece lambası ve ekran Kapalı.

Sızdırmaz Tasarım.

Oda için Serin buharlı nem aygıtı, Büyük Odalar için Ultrasonik Akıllı Üst Dolgu, Gece Lambalı Yatak Odaları, Aromaterapi,6L, Klasik 300S, Beyaz Akıllı nemlendirici, rahat nemin keyfini daha rahat çıkarmanızı sağlar.Vesync uygulamasındaki akıllı zamanlama ile nemlendiriciyi açıp kapatmak için evde olmanıza gerek yoktur.Otomatik modun açılması akıllı nemlendirici ücretsiz vesync uygulaması, evinizin nem seviyesinden istediğiniz zaman haberdar olmanıza yardımcı olur.dahası, cihazınızı serbest bırakmak için üçüncü taraf bir akıllı ses asistanına bağlanabilirsiniz. hands.In en temel bitki nemlendirmesinin yanı sıra size daha kapsamlı bir bitki bakım programı da sunar.Tarama tanımlama, daha profesyonel bir ansiklopedi ve profesyonel olarak özelleştirilmiş tesis yönetimi dahil.

Temizlemesi kolay.

Wi-Fi Akıllı Nemlendirici: Uygulama ve Ses kontrolü.

ETL Listelenmiştir ve Su Deposu için Otomatik Kapanma ve BPA içermez.Daha Fazlasını Keşfedin Nemlendirici : Nemlendiricinin En iyi değeri: Tüketici Raporları Seçim: Yıldız Nemlendirici: Wirecutter Seçim: Wirecutter Seçim:

Daha fazla Su Filtresi süngeri gerekiyorsa:

Kolay Üst Dolum Tasarımı: Tek Adımlı Dolum.

Programı ayarla.

Maç özetleri: Ekstra Büyük Su Tankı: 1. 59 gal / 6 L. Etkili Menzil: 215-505 ft2 / 20-47 m2.Büyük odalar için mükemmel!Çalışma Süresi: 60 saate kadar. 7 gece uyku.Sessiz Çalışma: ≤ 30dB.Malzeme: BPA içermez, bebekler ve yetişkinler için uygundur Bizi Öne Çıkaran Şey!

Üretici Parça Numarası Model Numarası.
Nemlendirme Yöntemi Sis Deşarjı
marka LEVOIT
Güç (W) 1w
Montajlı Ürün Ağırlığı 4,4 lb
Montajlı Ürün Ölçüleri U x G x Y 9. 60x7. 50x13. 40 İnç
Gürültü 36db
Gerilim (V) 5V
Kapasite 1L
Özellikler Ayarlanabilir Humistat, Otomatik Kapanma, Uzaktan Kumandalı
Marka Adı Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız