İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kahve su ısıtıcısı Uzatma Emzik Uzatma Memesi Boru Emzik Nozulları demlik su ısıtıcısı açık Su ısıtıcısı Uzatma Ağız Kolay

₺60.38 ₺40.51
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

3.Taze ve Lezzetli Kahve: Bu kahve uzatma musluğu, herhangi bir su ısıtıcısıyla elde demlenmiş kahve yapmanızı sağlar.Sadece musluğa takın ve her zaman, her yerde mükemmel bir fincan kahve elde etmek için bir damla nozulu ile eşleştirin.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Belirleme:

Ürün adı: Cezve Uzatma Musluğu

Renk: Beyaz Siyah

4.Kolay Temizlik: Su ısıtıcısı ağzı uzatma nozulu, su çıkışını kolaylıkla temizlemenizi sağlayan bir fırça içerir.Bu, su ısıtıcınızın kullanım ömrünü uzatır ve güvenliğini sağlar.Su çıkışını toz ve kirden uzak tutmak için nozüle bir toz kapağı da takılmıştır.

Malzeme: Gıda sınıfı silikon+304 paslanmaz çelik

Ağırlık: yaklaşık 10g

Daha fazla ürün detayına bakın

5.Yaygın olarak kullanılan: Bu kahve su ısıtıcısı uzatma musluğu, çapı su şişeleri ile çalışabilir 15-19mm.It kamp, yürüyüş, piknik ve diğer açık hava etkinlikleri için mükemmeldir.Ayrıca evde saklayabilir veya sırt çantasıyla seyahatinizde kolayca taşıyabilirsiniz.

2.Hassas Dökme: Bu cezve uzatma tüpü ile kısa memesi sayesinde su akışını ve yönünü kolayca ayarlayabilirsiniz design.It su, çay ve kahveyi boşa harcamadan veya yakmadan doğru ve güvenli bir şekilde dökmenize yardımcı olur.

1.Güvenli ve Zararsız: Gıda sınıfı silikondan yapılmış bu cezve uzatma ağzı ile kahvenizin tadını çıkarın material.It kokusu ve zararlı maddesi olmadığı için rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz.

Ambalaj Listesi:

Boyutu: yaklaşık 57x14mm / 2. 2x0. 6in

Cezve uzatma ağzı: Bu kullanışlı cihaz, 15-19 mm çapında herhangi bir su şişesinden su, çay ve kahveyi doğru bir şekilde dökmenizi sağlar.Şişeye takın ve mükemmel bir demlemenin tadını çıkarmak için bir damla nozulu ile birlikte kullanın.Su ısıtıcısı ağzı Uzatma Nozulunun kullanımı ve temizliği kolaydır ve seyahat veya kamp için idealdir.

Bileşenler: 1 koruyucu kılıf, 1 fırça ve 1 uzatma memesi

Cezve Uzatma Musluğu * 1

Tip el feneri
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız