İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

USB C araba şarjı 4 İn 1 Araba Güç Adaptörü İle Geri Çekilebilir Kablo 100W Çok bağlantı noktalı araç adaptörü Evrensel Çakmak USB şarj aleti İçin

₺5 153.03 ₺2 576.52
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Malzeme: ABS + PC

1.Verimli Şarj Çözümü: Bu gelişmiş ile aracınızın şarj oyununu yükseltin adapter.It 7 seviye uzunluk ayarını destekler ve verimli şarj için 2 geri çekilebilir USB C kablosuna sahip 1 USB A ve 1 PD bağlantı noktasına sahiptir.4 Elektronik cihaz desteği ile bu 4'ü 1 arada tasarım, açık havada mükemmel güç genişletme çözümüdür.

Giriş: DC12-24V

2.Endişesiz Kablo Yönetimi: Geri çekilebilir araç çakmak adaptörümüzle aracınızı düzenli tutun.Esnek ve ölçeklenebilir tasarımı kabloyu 80 cm içinde çeker, böylece teller yanmaz tangled.It kontrolü ve kullanımı kolaydır ve dahili depolama için otomatik olarak geri çekilir - sorunsuz kablo yönetimi.

Ürün adı: 100 W araç şarj

Tel uzunluğu: 800+/ - 30mm

Belirleme:

Uygulama kapsamı: cep telefonu / tablet bilgisayar / akıllı elektronik cihaz

Esnek ve ölçeklenebilir araç şarj cihazımızla aynı anda 4 cihaza kadar şarj edin.Dahili akıllı çipler aşırı şarjı algılar ve fiş güvenlik için tasarlanmıştır.Ayrıca, konektörü şarj ihtiyaçlarınıza göre bükebilirsiniz.Araç şarj cihazımızla hareket halindeyken güçte kalın.

Çıkış: 100 W

Arayüz: USB C kablosu * 2 USB A * 1 USB C * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

3.Ayarlanabilir Açı: Araç çakmak adaptörümüzün esnek özelliği ile ideal konforu yaşayın!Şarj konektörünü vücut duruşunuza uyacak şekilde bükün ve şarj ederken rahatsızlıktan kaçının.

4.Üstün Koruma: Araç çakmak adaptörümüzle güvenli ve verimli şarj olmasını sağlayın.Aşırı şarj, aşırı akım, aşırı ısınma ve kısa devrelere karşı çoklu koruma ile donatılmıştır.Akıllı çipler, şarj hasarını önlemek için ek güvenlik önlemleri sağlar.

Ekran voltajı: 10-30V

1 * araç çakmak adaptörü

Ambalaj listesi:

5.Bağlı Kalın: Engebeli arazilerde bile, araç çakmak adaptörümüz, çeşitli ana akım 12V-24V araba modellerini destekleyen sabit ve güvenli bir fiş güvenliği tasarımı sağlar.Açık havada endişesiz bir şarj deneyiminin keyfini çıkarın.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız