İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

8 Adet Kağıt Yelpaze Çiçek Parti Süslemeleri Malzemeleri Balo Decorationsations Meksika Asılı Kolye Yuvarlak Dekoratif

₺373.25 ₺182.87
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Yüksek Kaliteli Malzeme: Bu renkli kağıt fanların hepsi kağıttan yapılmıştır.Depolama için katlanabilir ve birden çok kez kullanılabilirler.Kağıt çiçek topları çok hassastır, ancak bunları kullandığınızda olmalısınız.

Özellikler

- Boyut: 40. 00X40. 00X0. 10 cm/. 72X15. 72X0. 04 inç.

- Malzeme: Kağıt.

Kullanımı Kolay: Kağıt fanların ataçlarla montajı kolaydır.Gelecekteki partinizde veya etkinliklerinizde bunları yeniden kullanmak istiyorsanız lütfen sıkıca monte edildiklerinden emin olun./ Benzersiz Tasarım: Bu tasarım, parti dekorasyonunuzu daha da muhteşem hale getirir.Arkadaşlarınızın kasıtlı olarak karar verdiğiniz güzel süslemeleri görmek için bahar partinize girdiği görünümü hayal edin.|Mükemmel parti dekorasyonu: 8 adet renkli kağıt doğum günü fanı, doğum günü partisi, bebek duş çelenk dekorasyonu, parti fotoğraf sahne, kreş vaftiz, kutlama süslemeleri, dinozor doğum günü partileri, çardak günü, Fiesta veya Meksika partisi için uygundur.|Yüksek Kaliteli Malzeme: Bu renkli kağıt fanlar süslemelerinin tümü kağıttan yapılmıştır.Depolama için katlanabilir ve birden çok kez kullanılabilirler.Kağıt çiçek topları çok hassastır, ancak bunları kullanırken daha sabırlı olmalısınız./ Mükemmel Müşteri Hizmetleri: Ürünlerimiz hakkında başka sorularınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size en iyi çözümü sunacağız.

Mükemmel Müşteri Hizmeti: Ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen çekinmeyin, size en iyi çözümü sunacağız.

Bu parti dekorasyonları, şık ve benzersiz 8 adet kağıt yelpaze içerir.Asılı parti kağıt hayranları herhangi bir durumdur.Renkli Kağıt Fanlar gelin, duş, düğün, yıldönümü, doğum günü, Noel, tatil, kutlama, yıldönümü veya kız gecesi için iyidir.

Tanım

Mükemmel Parti Dekorasyon: 8 ADET renkli Kağıt Doğum Günü fan, bir doğum günü partisi için uygun, duş çelenk dekorasyon, parti fotoğraf sahne, kreş vaftiz, kutlama,, Çardak Günü, Fiesta, veya Meksika parti.

noel çelenk

Benzersiz Tasarım: Bu tasarım parti dekorasyonunuzu ve muhteşem hale getirir.Arkadaşlarınızın kasıtlı olarak karar verdiğiniz güzelliği görmek için bahar partinize girdiği görünümü hayal edin.

Kullanımı Kolay: Kağıt fanların ataçlarla montajı kolaydır.Gelecekteki partinizde veya etkinliklerinizde bunları yeniden kullanmak istiyorsanız lütfen sıkıca monte edildiklerinden emin olun.

- Renk: Gösterildiği gibi.

özellik9 Doğum günü dekorasyonu
Özellik1 festival malzemeleri
özellik8 doğum günü kiraz kuşu
Özellik4 Parti Süsleri
özellik10 Sevgililer Günü Dekorasyonu
Vurgular1 Ev dekorasyonu
Vurgular3 meksika ev dekorasyonu
Özellik3 Dekoratif Kağıt Fan
Özellik2 asılı kağıt fanlar
özellik7 bahçe kiraz kuşu
Özellik5 kağıt fan dekorasyonu
Vurgular2 ev için meksika dekoru
özellik6 kağıt Noel
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız