İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Ticari Elektrikli et dilimleyici Değirmeni Sebze Kesici Parçalama Makinesi 850W Ev Otomatik gıda parçalayıcı Parçalayıcı

₺9 549.14
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Anma gücü: 850 W

3."Hava Yoluyla" yı seçerseniz, gönderiyi uçakla düzenlemenize ve en yakın havaalanına teslim etmenize yardımcı olacağız!havaalanına geldikten sonra, alıcının gümrükleme yapmak ve malları kendiniz almak için vergi ödemesi gerekir.(wei)

2. Mekanik ürünlerin üretim süreci kaynak gerektiriyorsa.Kaynak noktasında hafif kaynak izleri olacaktır.Bu normal, kusur değil.Sakıncası varsa, lütfen siparişinizi dikkatlice verin.veya ayrıntılı resmi kontrol etmek için satıcıyla iletişime geçin.

PASLANMAZ ÇELİK GÖVDE - - - Ürün, pas önleyici, korozyon önleyici ve daha dayanıklı olan yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır.

NOT - - - Makine dondurulmuş eti ve eti kemikle kesemez, lütfen makinenin ana gövdesine sert bir sebze koymayın, aksi takdirde bıçağa zarar verir, lütfen yan kesme portunu kullanın.

1. Ürün güncellenirse, en son stili göndereceğiz.Görünüm değişebilir, ancak parametreler ve işlevler değişmeden kalır.

2."Ekspres ile" seçerseniz, gönderiyi uluslararası ekspres (DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, VB.) İle düzenlemenize ve doğrudan adresinize teslim etmenize yardımcı olacağız (kapıdan kapıya servis)!Ekspres ile sevkiyat, geldikten sonra, alıcı sadece vergi ödemek ve gümrükleme yapmak için nakliye şirketi yardımcı olmak gerekir tamam.

Ürün gerilimi: 220 V

fonksiyon: Kesim et ve sebze, rendelenmiş köfte ve kıyma

Makinenin altında bir tutamak vardır, makine sıkışmışsa manuel olarak dilimleyebilirsiniz; Makinenin alt kısmında kullanımı daha güvenli olan kaymaz bir ped vardır.

Makine ağırlığı: Yaklaşık 26 kg

Teslimat yolu:

Parçalanmış çıktı: 80kg / s; 170lb / s

Ürün parametreleri

Bıçak dönüş hızı: 170r / dak

lütfen aklınızda bulundurun :

Ürün adı: paslanmaz çelik et kesici

1."Satıcının nakliye Yöntemi" ni seçerseniz, gönderiyi deniz yoluyla düzenlemenize ve en yakın limana teslim etmenize yardımcı olacağız! - Deniz yoluyla CFR ise, bu, varış limanına geldikten sonra, alıcının varış limanı ücretlerini (terminal taşıma ücretleri, belge ücretleri, depolama ücretleri vb.), gümrük işlemlerini yapmak ve malları almak için vergi ödemesi gerektiği anlamına gelir. kendin.

2'si 1 arada SEBZE VE ET KESME - - -: makine özel bir sebze ve meyve kesme kafası ekler.

3. Ellerimiz tarafından ölçülen tüm makine boyutu ve ağırlığı, belki biraz sapma var, lütfen sakıncası yok

Su geçirmez oylaması: IP68

ÜRÜN detayları---

Çıkarılabilir bıçak - - - Bıçak herhangi bir zamanda çıkarılabilir ve temizlenebilir time.It paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve daha dayanıklıdır.

Dilim çıkışı: 160 kg/saat; 350lb / saat

Su geçirmezlik derecesi IP68
Çalışma Kabı Kapasitesi (Bardak) 80 kg/saat
Makine ağırlığı yaklaşık 26 kg
Aksesuarlar Doğrama / Karıştırma Bıçağı
Bıçak dönüş hızı 170r / dak
Model Numarası TF001'İN
Dilim çıktısı 160 kg / saat
Parçalanmış çıktı 80 kg/saat
Kaynak Anakara Çin
işlev Parçalama
Malzeme Paslanmaz Çelik
Güç (W) 850W
Marka Adı XTMAU'NUN
Gerilim (V) 220V

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız