İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kelebek şekilli açık rüzgar Ahenge Metal su ısıtıcısı şekilli rüzgar Ahenge dekorasyon dairesel şekil rüzgar Ahenge ev dekorasyon

₺144.67 ₺101.27
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

2.Parlak alevli bakır kaplamalı metalden yapılmış bu çan yağmur zinciri, her türlü dış mekanla koordine olur decor.It yağmurun manzaralarının ve seslerinin tadını çıkarmanın zarif bir yoludur ve bir leğenin üzerine yerleştirilebilir veya suya boşaltılabilir.En iyi yanı, içinden yağmur suyu geçtiğinde, çanlar nazikçe çınlıyor.

malzeme: metal

1x rüzgar ahenge

5.Yağmur zinciri çatıyı toprağa bağlayabilir, böylece bardaklar ve zincirler boyunca yağmur suyu toprağa akabilir.Bu arada, fincan büyük çap nedeniyle sıçramak için su olacaktır.Güneşli bir günde, yatıştırıcı sesi rüzgar çanı olarak dinlemek idealdir.

Stil: su ısıtıcısı90cm, çan120cm, kelebek120cm, yüzük90cm, kalp90cm

4.Yağmur zincirimiz istediğiniz yere kolayca asılabilir.Kancayı yalnızca çatınızın üstüne veya kurmak istediğiniz herhangi bir yere yerleştirmeniz yeterlidir.Herhangi bir özel alete veya tekniğe ihtiyacınız yok.

Adı: Metal aşk kelebek rüzgar ahenge dekorasyon

ürün açıklaması:

1.Bu pirinç yağmur zinciri, görünümünüzü güzelleştirmek için tasarlanmıştır. home.It yüzey gerilimi nedeniyle zincire yapışan şeyi parçalayarak çalışır.

3.Uzun süreli dayanıklılık sağlamak için yetenekli zanaatkarlar tarafından el yapımı ve monte edilmiş ve stability.by eski Japon teknikleri, ağır kalibreli saf bakırdan yapılmıştır ve paslıdır .

Özellik:

Paket içeriği:

Malzeme Metal
Tarz Retro ve Nostaljik / Eski Mobilyalar
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız