İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Süper parlak güneş ışıkları 136 LED IP65 su geçirmez açık Kapalı güneş lambası 4 Yapraklı 135° Geniş Aydınlatma açısı 2 Aydınlatma Modu

₺1 784.68 ₺838.71
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Led ışık renk: beyaz (6500 K)

Pil: 4400 mAh lityum pil

2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Kablo uzunluğu: 5 metre

Parlaklık seviyesi: 25%/50%/75%/100%

Su geçirmez: IP65

Liste:

Uzaktan kumanda güç kaynağı: 2 adet AAA pil (dahil değildir)

[IP65 Su Geçirmez ve Dayanıklı] Güneş garaj ışığı, yüksek mukavemetli ve tekrar kullanılabilir ABS malzemeden yapılmıştır ve GÜNEŞ PANELI, alüminyum alaşımlı bir çerçeve ile korunmaktadır.IP65 su geçirmez tasarım, yağmur, kar, kum fırtınası vb. Gibi aşırı hava koşullarıyla başa çıkmak kolaydır.Çeşitli iç ve dış ortamlar için çok uygundur, paslanma, korozyon önleyici.

[4 Yapraklı Ayarlanabilir güneş ışığı] Güneş avizemiz 4+1 bıçak tasarımını benimser.Her yaprak 135 ° ayarlanabilir, ihtiyacınız olan yere ışık almak için açıyı ayarlayabilirsiniz.Dahili 136 LED, maksimum parlaklık 1000 lümendir ve ultra yüksek parlaklıkta aydınlatma sağlar.

Şarj süresi: 6-8 saat

[Tüm Gün Aydınlatma Modu] Güneş avizemiz, gündüz veya gece olursa olsun uzaktan kumandayı çalıştırarak açılabilir.Beklemenin bütün gün ve gece çalışmasını istemiyorsanız, kapatmak için bir zamanlayıcı ayarlayabilirsiniz.

1 x LED ışık

Zamanlama modu: 2 H / 4 H / 6 H

Notlar:

Aydınlatma süresi: 10-15 saat

Adı: LED Güneş Lambası

1 x Güneş Paneli

[2 Aydınlatma Modu ve Zamanlayıcı] Dış mekan güneş ışığının aralarından seçim yapabileceğiniz 2 aydınlatma modu vardır, Mod 1: Gücü açmak için "hayır" a basın, tüm gün aydınlatma modunu açmak için tekrar "hayır" a basın.Mod 2: Gece moduna girmek için "otomatik" e basın, olduğunda ışık otomatik olarak açılır dark.In herhangi bir mod, zamanlayıcılar 2H, 4H, 6H seçilebilir.Ürün bir hafıza fonksiyonuna sahiptir, işlemi tekrarlamaya gerek yoktur.

Malzeme: plastik

1.Resim ile emtianın gerçek rengi arasında küçük farklılıklar olabilir.Size tam rengi göstermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Işık akısı: 1000LM

Led sayısı: 136 ADET

1 x Uzaktan Kumanda

Feture :

[Geniş Uygulama] Güneş döken ışık ve panel 5 m tel ile bağlanır.Güneş paneli de 360° dönüş ayarını destekler ve güneşli herhangi bir yere asılabilir (duvara da çivilenebilir).Bahçe, avlu, garaj, araba yolu, ön kapı, veranda, arka bahçe, duvar, çit için mükemmeldir.

Tarz Modern Tarz
Kaynak Anakara Çin
Dropshipping Destek
Özellikler su geçirmez
Sertifikalandırma CCC
Model Numarası Güneş tavan kolye ışık
Kullanım tatil
Ampuller Dahil mi Evet
Güç Kaynağı Güneş
Marka Adı Ghopy'nin
Kısılabilir olduğunu No
Led ışık Asma tavan ışığı
Koruma Seviyesi IP65
Işık kaynağı LED Ampuller
Gövde Malzemesi Abs
Güneş ışığı LED döken ışıklar

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız