İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba Bacak diz yastığı Bacak Pedi Araba Kol Dayama Minderi Yumuşak Otomotiv Bacak Desteği Araba Kapı Dirsek Yastık Kol Pedi Merkezi Konsol

₺172.45 ₺86.22
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Belirleme:

Araba diz yastığımız rahatınız için tasarlanmıştır.Dizleriniz ve dirsekleriniz için maksimum destek sağlamak için yüksek yoğunluklu bellek pamuk dolgusu ve hassas kablolama ile üretilmiştir.Ergonomik tasarım, saatlerce kolaylıkla sürmenizi sağlar.Kurulum da çok kolay ve kullanışlıdır.

Liste:

3.Diz desteği sağlayın: Araba konsolu bacak pedimiz, sizin için üstün diz desteği ve elastik basınç tahliyesi sağlar. elbows.It çarpma ve dönüşlerin etkisini azaltan ve konforlu bir sürüş deneyimini teşvik eden bir tampon geri tepme sistemi ile tasarlanmıştır.

2.Dayanıklı suni deri: Kolayca solmayan dayanıklı suni deriden ve güvenilir ve güvenli aşınmaya dayanıklı malzemeden yapılmış olan bu araba konsolu bacak pedi, yüksek yoğunluklu hafızalı pamuk dolgusu ve cilt dostu malzemelerle rahat bacak desteği sağlar.

Anımsatıcı:

Tanım:

Ürün boyutu / resimler elle ölçülür ve alınır, lütfen küçük bir sapma için beni affet.

araba bacak diz yastığı*1

4.Kaliteyi artırmak için daha fazla ayrıntı: Hassas üretim teknikleriyle hazırlanmış araba konsolu ayak pedimizle konforlu ve destekleyici bir sürüş deneyimi yaşayın.Kusursuz kablolaması ve vurgulanan detayları, bacaklarınız için gelişmiş kalite ve maksimum rahatlama için daha fazla ayrıntı sağlar.

5.Hızlı kurulum: Bu araba konsolu ayak pedi kurulumu zahmetsizdir ve hem sürücü hem de yolcu koltuklarına uyar.Hızlı kurulum için sırtı yapıştırılabilir, bacaklarınız için uygun bir deneyim ve üstün rahatlama sağlar.

Ürün adı: dizlik

Ürün boyutu: 18 * 8 * 3 CM (7.08*3.14*1.18 inç)

1.Ergonomik İlerleme: Araba konsolu ayak pedimizin üstün ergonomik tasarımı ile sürüş deneyiminizi yükseltin.Bilimsel görünümü ve daha uyumlu tasarımı sayesinde bacaklarınıza daha rahat ve kişiye özel bir uyumun keyfini çıkarın.

Ürün ağırlığı: 60g

özellik 1 Ergonomik İlerleme
Kaynak Anakara Çin
özellik 4 Hızlı kurulum
Marka Adı AUTOECHO
Malzeme Deri
özellik 2 Diz desteği sağlayın
özellik 3 geliştirilmiş kalite

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız